Hvordan man opbygger den perfekte HTPC

July 9

A Home Theater Personal Computer, eller HTPC, er en computerstation designet til at være centrum for alle multimedier. Typiske data lagret omfatter billeder, musik, film, spil og meget mere. Disse er ofte udstyret med software-pakker, der kan optage eller brænde sådanne data til diske, samt kraftig hardware at støtte en bred vifte af behov. At opbygge den perfekte HTPC, er der forskellige muligheder, der i sidste ende vil afgøre de overordnede funktioner, som en brugeroplevelser.

Instruktioner

1 Installer mindst 4 GB Random Access Memory. Som din digitale center for underholdning, skal din computer være udstyret med en anstændig mængde ressourcer for alle filer, data og software arbejde effektivt.

2 Stol på en high-end video grafikkort. Hvis din HTPC vil blive stærkt baseret på film, musik og spil, sørge for, at dit grafikkort er godt nok for de næste 24 til 36 måneder. I november 2010, high-end video grafikkort omfatter ATI Radeon HD 5870 på omkring $ 550, samt NVidia GeForce GTX 480 på lidt over $ 500.

3 Køb mindst to harddiske. Afsæt en mindre lagerenhed til alle dine centrale applikationer, herunder operativsystemet og alle andre fornødenheder. Brug den anden harddisk som en meget større lagerenhed, der kan lagre snesevis af underholdning varer i måneder eller endda år. I tilfælde din primære disk bliver ødelagt, er du ikke risikere tab af utallige film, musik og andet multimedieindhold.

4 Brug et USB-baseret tv-tunerkort i stedet for sin PCI-E modstykke. I tilfælde af at du skal opgradere din tuner kort i fremtiden, er det mere bekvemt at udskifte et eksternt kort end at skulle fysisk åbne computeren for at fjerne nævnte hardware.

5 Anskaf en tv-tuner-kort, der understøtter flere dual tunere; som et resultat, kan du se og optage flere kanaler samtidig. Uanset om du foretrækker en intern eller ekstern stykke hardware, Hauppauge WinTV-HVR 2250 og Silicon Dust HD HomeRun Duo er fremtrædende eksempler, som bærer sådanne funktioner.

6 Brug open source-software til alle dine medier center behov, i modsætning til kommercielt licenserede applikationer. Open source refererer til gratis programmer, der løbende opdateres af et fællesskab af loyale udviklere. Hvis en given applikation mangler en ønsket funktion, du er mere tilbøjelige til at have udviklet hurtigere af en eller flere bidragydere. Desuden kan en kommercielt licenseret program indstille produktionen helst, typisk på grund af manglende indtægter. Med open source-software, men du har flere garantier på grund af den store hengivenhed tilbydes af dets brugere. Gratis mediecenter software indeholder Media Portal, Center State og Got Alle medier.