InDesign Værktøj

June 28

Adobe InDesign CS5.5 indeholder værktøjer, der er grupperet omkring fire kategorier af opgaver. Hvis du er fortrolig med Adobe Illustrator, vil du føle dig hjemme i InDesign-værktøjskassen. For at vælge objekter i en InDesign-layout, bruge programmets suite af markeringsværktøjer. For at tegne grafiske elementer og skabe tekstobjekter, bruge InDesigns tegning og type værktøjer. For at ændre form og størrelse af objekter i et InDesign-dokument, skal du bruge transformation værktøjer. Endelig, for at bevæge sig inden for et dokument og udføre diverse funktioner kan du vælge fra InDesign modifikation og navigation værktøjer.

Valg Værktøj

For at ændre og redigere objekter og elementer i et Adobe InDesign-layout, skal du vælge dem først. InDesign tilbyder to primære valg værktøjer, der arbejder på samme måde på forskellige typer af objekter. Den markeringsværktøjet aktiverer hele objekter og grupper heraf. Værktøjet Direkte markering vælger dele af objekter og grupper. Den side værktøj kan InDesign evne til at inkorporere flere sidestørrelser inden for en layout. The Gap Værktøjet distribuerer inter-objekt plads jævnt mellem objekter ved siden og over hinanden.

Tegning og type Værktøj

At skabe grafiske og typografiske elementer inden et Adobe InDesign-dokument, skal du bruge programmets oprettelsen værktøjer. Den tekstværktøjet skaber et tekstobjekt, hvor du skriver eller placere dine overskrifter og kopi. The Line værktøj kan du tegne lige linjer, mens Pen Tool håndværk Bezier-kurver samt lige linjer. Den Pen Værktøjet indeholder indlejrede muligheder for at tilføje og slette ankerpunkter og derved omforme linjer og objekter, og at konvertere ankerpunkter fra jævnt buet til lige. Brug værktøjet Blyant til at skabe stier i freeform figurer, som du kan glatte eller Slet med indlejrede muligheder. Tegn rammer i rektangulære, elliptiske eller polygonale former med tre indlejrede Frame værktøjer, og derefter placere tekst eller grafik i disse beholdere. InDesigns indlejrede rektangel, Ellipse og Polygon værktøjer kan du tegne disse figurer som noncontaining objekter.

Transformation Tools

Når du opretter objekter og rammer ved hjælp af tegning og type værktøjer, kan du ændre deres figurer med Adobe InDesign transformation værktøjer. De indlejrede single-transformation værktøjer - rotere, skalere og Shear - lad du slå og vride dine design elementer i nye former og størrelser. Værktøjet Fri transformering kombinerer funktionerne af de tre single-action værktøjer i en multi-funktion betjening, så du kan skubbe og trække din grafik og tekst uden at skifte værktøj.

Ændring og Navigation Tools

Adobe InDesign modifikation og Navigation værktøjer hjælper du bevæger dig gennem, ændre og anmærke dit arbejde. Pipetteværktøjet indfanger udseende attributter fra tekst og grafik og giver dig mulighed for at anvende disse parametre stikprøven til andre objekter. Brug måleværktøjet til at finde afstanden mellem to punkter på en side på ethvert måling vinkel. Zoom værktøj kan du forstørrelsesglas dine sider eller sikkerhedskopiere til en miniature. Håndværktøjet kan du gennemse dit dokument fra side til side. Brug noteværktøjet at anmærke dit layout med redigere kommentarer eller påmindelser. Den Saks Værktøjet skærer stier og liniestykker, drejning lukkede figurer i åbne dem og adskille dele af former i de enkelte objekter. Den Gradient Swatch Værktøjet ændrer hvor gradienter starter og slutter på de objekter, som de er anvendt, og justerer deres anvendelse vinkel. Den Forløbsudtynding værktøj integrerer problemfrit et objekt i baggrunden af ​​en side ved at tilføje en blød kant, der svinder hen imod gennemsigtighed.


relaterede artikler