Køling Fan Instruktioner

June 25

Køling Fan Instruktioner


Køling fans inde computere bruges til at opretholde en passende driftstemperatur for komponenterne. Udstyr såsom CPU og grafikkort kan opbygge en masse varme, og mens de har deres egne fans, der stadig behov for en konstant luftstrøm ind og ud af tasken. Antallet af fans du kan passe, afhænger af, hvis du har.

Instruktioner

1 Sluk din PC og fjerne sidepanelet fra tilfældet.

2 Fjern blæseren ud af emballagen, og beslutte, om du vil have det som et luftindtag eller udstødning, hvis du har mulighed for at montere den enten måde. Dette vil påvirke retningen af ​​blæseren, når du installerer det.

3 Linje hullerne på blæseren op med dem på bagsiden af ​​sagen og bruge de medfølgende skruer til at anbringe det.

4 Tilslut ledning fra blæseren til en strømkilde. Hvis det er en fire-bens stik, vedhæfte den til et ekstra fire-bens stik fra din strømforsyning. Hvis det er en tre-bens stik, vedhæfte den til den tilsvarende stik på dit bundkort.

5 Tænd for pc'en og kontrollere ventilatoren fungerer som forventet. Sæt sidepanelet, når du er tilfreds.

TIPS

  • Det kan være lettere at koble ledningerne fra bagsiden af ​​din computer og lægge den ned på en flad overflade at arbejde på.
  • Kig efter pile på ventilatorhuset at angive, hvilken vej det vil blæse luft. Hvis der ikke er indikatorer for dette, skal du sætte ventilator i, før du skruer den på plads og tænde for computeren at bestemme luftstrøm.
  • Jord dig selv, før du lægger dine hænder inde i computeren. Statisk elektricitet kan beskadige computerudstyr.

relaterede artikler