Hvorfor Linux Mint Installer igen på skrivebordet?

May 11

Hvorfor Linux Mint Installer igen på skrivebordet?


Mint er en af ​​de fordelinger af open source styresystemet Linux. Mint Linux installerer gennem en Live CD. Forvirring om denne form for teknologi fører nogle til at spekulere på, hvorfor Mint installation option vises igen på deres skrivebord efter installation.

System Eksempel

Linux Mint Live CD indlæser en hel Linux Mint miljø i stedet for at tage brugeren direkte ind en installationsprocessen. Dette påvirker ikke brugerens computerens harddiske på nogen måde og giver brugeren mulighed for at "prøvekøre" operativsystemet, før du installerer den.

Installation

Hvis brugeren beslutter de er tilfreds med deres prøvetur, skrivebordet på systemet kører ud cd'en har en mulighed for at installere operativsystemet til brugerens harddisk. Dobbelt klik på denne ikon vil starte processen med at installere en Mint-system til brugerens harddisk.

Installation Ikon gik ikke væk

Når processen er færdig, brugere lukke installationsprogrammet og finde sig mødt af den samme skrivebord med samme mulighed for at installere. Dette skyldes, at brugeren ikke er i øjeblikket ikke i systemet, du har installeret på deres computer. Brugeren er i cd miljø. Hvis du klikker på skrivebordet 's "Restart" ikonet genstarter computeren, så brugeren kan fortsætte til Mint-system på deres harddisk.


relaterede artikler