Sådan opgraderer en bærbar harddisk

May 21

Sådan opgraderer en bærbar harddisk


Selv efter du renset fra nogle gamle filer og defragged din harddisk på din bærbare computer, kan du blive overrasket over, at din harddisk bliver fuld. Så du laver en beslutning om at købe en større harddisk og installere det selv. Din største bekymring er at overføre dine gamle filer til den nye harddisk eller installere et nyt operativsystem. For en person, der ikke har gjort det før, det virker som en stor opgave, men det er ikke. Der er masser af hjælp derude til at gøre jobbet nemt. Nye og renoverede laptops har garantier. Det er vigtigt, at du ikke overtræder nogen garantier på dit udstyr.

Instruktioner

1 Få organiseret, før du starter jobbet. Indstil en tid til at gøre overførslen af ​​din harddisk. Medtag tid til at overføre dine filer og mapper eller installere et nyt operativsystem. Dette kan tage en time eller to til at gøre.

2 Find din instruktionsbog til din bærbare computer. Hvis du ikke har det, ingen frygt internettet er her. Gå online til producenten af ​​din bærbare computer og gøre en søgning. Sæt mærke og model på din bærbare computer i søgefeltet og se, hvad der er til rådighed for dokumenter. Gem eller udskrive dokumenterne og se kapitlet om at ændre en harddisk.

3 Bestil din harddisk. Når du modtager din dokumentation kontrol af type harddisk du har, og hvordan du fjerner og installere den. Afhængigt af alder af din bærbare computer, du måtte have en EIDE eller SATA harddisk. Mange nye bærbare computere har SATA-harddiske, og kan være omfattet af garantien. Laptops lavet mellem 1998 til begyndelsen af ​​2005 vil have EIDE harddiske. Jeg fandt, at de fleste harddiske vil glide ind og ud med at fjerne et par skruer.

4 Sådan opgraderer en bærbar harddisk

Overfør dine filer til den nye harddisk. Når du modtager din harddisk vil du også brug for en ekstern opbevaringsboks til at installere din nye harddisk. Denne eksterne boks er lavet til bærbare harddiske og leveres med kabler til at knytte til din USB-port. På dette tidspunkt kan du overføre dine filer til den nye harddisk med filoverførsel software som Acronis Overfør Easy. Du kan få den fulde version for 15 dage for brug, men når som helst, efter at du bliver nødt til at købe det for $ 49,00. Men CMS Products tilbyder overførsel software sag og filer til omkring $ 30,00.

5 Installér det nye operativsystem. Hvis du vælger at gå med et nyt styresystem bliver du nødt til at udveksle din harddisk. Fjern skruerne for at frigøre din harddisk fra den bærbare computer. Tag den gamle harddisk og installere den nye harddisk. Når du har gjort udveksling, installere det originale system disk i DVD-drevet og genstart systemet. Dette kunne være Windows XP eller Vista. Aktiver din CMOS skærmen ved at trykke Del eller F2, afhængigt af din bærbare model. Indstil computeren, så den starter fra dvd / cd-drevet. Gem og gå ud af skærmbilledet CMOS og den bærbare computer vil starte op med skærmen for at installere operativsystemet.

6 Se instruktionsvideoer for yderligere oplysninger og tips. Jeg har givet instruktionsvideoer til at hjælpe dig på at opgradere din bærbare harddisk. Du bør se videoerne i afsnittet ressource og udforske yderligere videoer du kan finde på Youtube. Når du føler, du har en grundlæggende forståelse af den information, du er god til at gå.

TIPS

  • Hvis afbrudt samtidig med at udvekslingen, skrive noter.
  • Læs alle retninger og har en grundlæggende viden.
  • Sørg for at dit udstyr er tilsluttet.
  • Hold alle væsker væk fra arbejdsområdet
  • Backup alle dine oplysninger, du ønsker til cd eller dvd, Murphys lov.

relaterede artikler