Hvordan man laver en bærbar Stille

May 18

Hvordan man laver en bærbar Stille


Bærbare computere er blevet stadig mere populære, og mange computerbrugere nu vælger at bruge dem over en stationær pc. Da det bliver brugt som en primær computer, er det vigtigt at holde den bærbare computer og kører. En larmende laptop er normalt et tegn på, at den har brug for vedligeholdelse, specifikt en rengøring af fans inde i enheden. Her er metoden til stilne en bærbar computer og holde det kører godt.

Instruktioner

1 Lyt efter støj, der synes at komme fra nær ventilationshullerne på computeren. Laptop støj kan ofte spores tilbage til køleventilator (er) inde i sagen.

2 Vend den bærbare computer med forsiden nedad på et bord, og fjern skruerne, der vil tillade dig at fjerne sagen.

3 Fjern sagen og se efter ventilatorer. De er små, runde og ligner kvartal mellemstore propeller.

4 Brug pincet til at fjerne enhver støv bolde, fnug eller andet snavs fra området nær fans.

5 Blæs eventuelt resterende støv ved hjælp af dåse komprimeret luft. Du kan finde dåser af trykluft på enhver computer eller elektroniske dele butik.

6 Saml tilfældet med skruerne. Tænd den bærbare computer til at kontrollere, at du nu har en langt roligere kørende maskine!

TIPS

  • Hvis du stadig har støj efter ovenstående trin er afsluttet, er det sandsynligt, at du har et svigtende harddisk. Sikkerhedskopier dine data med det samme og udskifte drevet, da det er normalt kun et spørgsmål om tid, før det mislykkes helt.
  • Afbryd altid den bærbare computer fra sin strømkilde, når der arbejdes på det for at undgå elektrisk stød.

relaterede artikler