Firefox bruger ikke kolonnespredning Tags

July 2

Firefox har haft indbygget understøttelse af HTML "colspan" tag siden version 1.0. Den kolonnespredning tag bruges i HTML-tabeller til at spænde over en tabelcelle på tværs af flere celle kolonner over eller under det. Hvis du har indtastet den kolonnespredning tag attribut i din kode, men det vil ikke blive vist i Firefox, er der et problem med syntaksen i din kode. For at gøre Firefox bruge kolonnespredning tag, korrigere syntaksen i din sides HTML-kode.

Åbn HTML Editor

Firefox støtter fuldt ud brug af kolonnespredning tag, så alt hvad du skal gøre er at fastsætte din kode. For at gøre dette, skal du åbne din HTML-side i en HTML-redigering program, som Notepad, Dreamweaver eller Notepad ++. Hvis du bruger Dreamweaver, sørg for at "Code View" er valgt.

Find Tabel kode

Rul gennem din HTML til afsnittet, der indeholder koden for tabellen. Du kan tænde for design visningen midlertidigt, hvis du har brug for hjælp til at finde det på siden. Koden til din tabel, vil se sådan ud:
<Table width = "500px">
<Tr> <td>
Tabel indhold 1
</ Td>
<Td>
Tabel indhold 2
</ Td> </ tr>
<Tr> <td>
Tabel indhold 3
</ Td> </ tr> </ table>

Tilføj eller Ret colspan Tag

Den kolonnespredning tag kan kun bruges inde i td, eller tabeldata, tag. Den td tag bruges til at skabe tabelceller og hvor indholdet af hvert bord er bosat. Klik inde i td tag, du ønsker at spænde over flere kolonner og tilføje kolonnespredning tag. Koden skal se ud i stil med følgende, når du er færdig. Sørg for at erstatte "2" med det antal kolonner, du ønsker cellen til rent faktisk at spænde.

<Td colspan = "2">

Gem og Vis side

Med den kolonnespredning tag indtastet korrekt i din HTML-tabel, er du nu klar til at gemme din HTML-side og åbne den i Firefox. Rul gennem siden til afsnittet indeholder dit bord; den colspan tag vil nu blive udnyttet ordentligt af Firefox, og det resulterende spændte tabelcelle vises.


relaterede artikler