Sådan Genstart lsass.exe

March 17

Hvis din computer spontant genstarter hvert par minutter efter visning af en meddelelse, at den "lsass.exe" afsluttes uventet, kunne det have været smittet med Sasser-virus, som korrumperer vigtige Windows-filer såsom lsass.exe. Du kan fjerne Sasser fra din computer ved at forhindre computeren i at genstarte og slette de inficerede filer.

Instruktioner

Forebyggelse en Reboot

1 Højreklik på proceslinjen i Windows, og vælg "Start Task Manager".

2 Klik på "Processer" -fanen.

3 Kig efter enhver proces med navnet "Avserve.exe" eller indeholder "_up.exe" i listen processer. Vælg en sådan proces med musen og klikke på "Afslut proces" knappen.

Fjernelse

4 Besøg download siden med Microsoft Corporations Security Essentials. Klik på linket "Download det gratis i dag", vælge sprog og klik på navnet på dit operativsystem. Dobbeltklik på den downloadede fil for at åbne den, og følg vejledningen på skærmen for at installere Microsoft Security Essentials på din computer. Start programmet og klik på "Scan nu" knappen. Vent til programmet til slut at scanne din computer og klikke på "Clean computer" for at fjerne Sasser.

5 Hent Avira AntiVir Personal, et gratis antivirus program, efter en alternativ måde at fjerne lsass.exe. Installer programmet ved at følge de anvisninger, som installatøren. Start AntiVir Personal ved at dobbeltklikke på dets genvej på Windows-skrivebordet. Vælg "Scan-system nu." Vent et par minutter for AntiVir Personal at afslutte scanne din harddisk. Vælg "Kopier til karantæne", når AntiVir Personal har fundet filen er inficeret med Sasser og klik på "OK".

6 Download Avast Free Antivirus installatør og dobbeltklik på den for at starte installationen til en tredje alternativ metode til at genstarte isass.exe. Følg instruktionerne på skærmen og starte programmet ved at klikke på Avast Free Antivirus genvej i menuen Start i Windows. Klik på "Scan computer" i venstre rude. Klik på "Start" knappen ved siden af ​​"Full system scanning." Vent Avast Free Antivirus til at færdiggøre sit system scanning. Klik derefter på "Vedligeholdelse" i venstre rude, og vælg "Virus Chest." Højreklik på "Sasser" indrejse og vælg "Slet".