Hvordan kan jeg videresælge billetter til en lavere pris i Tennessee?

March 16

Hvordan kan jeg videresælge billetter til en lavere pris i Tennessee?


Mange mennesker med billet til begivenheder, de ikke har planer om at deltage forsøg på at sælge deres billetter til en fortjeneste - eller i det mindste pålydende værdi. Folk i Tennessee, der kan henvende sig til internettet for at undgå at tage et samlet tab på prisen på billetter til begivenheder, de ikke kan deltage. Salg af billetter i Tennessee er lovligt, så længe du ikke forsøger at sælge dem for mere end den oprindelige købspris, som krænker Tennessee scalping love.

Instruktioner

Sælger billetter på internettet

1 Registrer for at oprette en konto på en hjemmeside som eBay, Craigslist eller StubHub. Indtast dit navn, adresse og kontaktoplysninger for at oprette en konto. Disse websteder tillader registrerede brugere at købe og sælge billetter online.

2 Liste dine billetter til salg. Vælg den type begivenhed dine billetter er for, de datoer billetter er gyldige og siddepladser oplysningerne om dine billetter. Hvis du notering på Craigslist, vælg det sted i Tennessee, hvor du ønsker at sælge dine billetter. Vælg den by, hvor du bor - du kan også vælge omkringliggende byer for at udvide din søgning til potentielle købere - at liste dine billetter til salg. Salg på eBay eller StubHub betyder nogen i landet, eller verden, kan købe dine billetter.

3 Vælg en pris, som du ønsker at sælge dine billetter. På eBay kan du liste dine billetter til salg som en auktion post, der starter udbudsprocessen til en bestemt pris, og begrænse mængden af ​​tid dine billetter vil være til salg. StubHub og Craigslist giver dig mulighed for at angive en pris og forhandle din pris med potentielle købere.

Andre måder at sælge billetter

4 Liste dine billetter til salg i din lokale avis classifieds sektion. Ring til din lokale avis for at forhøre sig om processen på listen et element i de klassificerede afsnittet.

5 Stå uden for stadion eller teater før begivenheden dine billetter til starter. Hold op et tegn tilbyde dine billetter til salg. For at undgå at overtræde Tennessee skalpering love tillader ikke købere til at købe dine billetter til mere end udsalgspris for en eller anden grund.

6 Spørg venner, familie og kolleger, hvis de gerne vil købe dine billetter eller hvis de kender nogen, der gerne vil købe dem.


relaterede artikler