Hvordan laver Plaider i Photoshop

August 6

Hvordan laver Plaider i Photoshop


Linjerne og farver plaid mønstre er blevet sådan en fashion statement, der boutique detailhandlere såsom Burberry basen hele deres tøj linjer på disse lodrette og vandrette striber. Plaider fungere godt som avatar eller papirvarer baggrunde, og du kan nemt oprette dem i grafiske programmer som Adobe Photoshop. Lav din egen fashion statement i plaid, i stedet for at nøjes med let tilgængelige Scotch plaid og andre mere almindelige stilarter. Det kan du gøre ved at udnytte Photoshops formværktøjer.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop og klik på "Filer" og derefter vælge "Ny". Enter "MyPlaid" i "Navn" tekstfeltet. Indstil dimensionerne for lærredet ind i "Bredde" og "Højde" kasser, såsom 8,5 og 11 for en fuld størrelse stykke papir eller 4 i hver kasse til en coaster-størrelse plaid mønster, vælge "inches" fra hver dimension er Drop down menu. Vælg "White" fra drop-down menuen under "Baggrund Indhold", og klik derefter på "OK" knappen for at åbne din tomme plaid lærred.

2 Klik ind på "Color Picker" nederst på "Funktioner" rude. Vælg den vigtigste farve til din plaid og klik på "OK".

3 Klik på "Paint Bucket" værktøj på "Funktioner" rude. Klik hvor som helst på "MyPlaid" lærred til at fylde det med farve.

4 Vælg en ny farve fra "Color Picker" for at tjene som en af ​​de vigtigste plaid line farver og klik på "OK". Klikke på "Nyt lag" ikonet, der ligner en firkant med et bøjet hjørne i bunden af ​​"Lag" paletten. Et nyt lag 1 vises.

5 Klik på "Rektangel Tool," et par ikoner over "Color Picker". Hvis du ikke kan se det rektangel, højre på linjen, grå cirkel eller grå stjerne værktøj, vælg derefter "Rektangel Tool" fra fluen-out menu.

6 Tegn et rektangel fra top til bund af "MyPlaid" lærred, omkring en tomme i bredden eller din foretrukne tykkelse, skabe den første linje af plaid mønster. Må ikke bekymre dig, hvis din rektangel strækker sig ind i grå del af Photoshop arbejdsområdet; det vil ikke påvirke din plaid.

7 Højreklik Lag 1 og vælg "Dupliker Layer" og derefter klikke på "OK." Klik på "Move" værktøjet i toppen af ​​"Funktioner" rude. Træk den nye firkant ud under den første og placere den på lærredet.

8 Gentag kopieringen lag, indtil du har dit foretrukne antal lodrette linjer.

9 Klik på "Move" værktøjet. Tryk og hold "Shift" nede. Klik én gang på hver af de lodrette linje lag i "Lag" paletten, så de alle er fremhævet med blåt. Klik på knappen "Fordel Vandrette Centers" på værktøjslinjen. Det er umærket, men hvis du holder markøren over de små knapper, et værktøjstip popper op for at lade dig vide, hvilken knap er der. Dette gør dine lodrette linjer selv på tværs af bredden af ​​plaid.

10 Vælg en ny farve fra "Color Picker" og gentage hele lodret rektangel processen at trække flere vertikale linjer. Prøv en tilsvarende nuance, såsom en lidt lysere eller mørkere end de andre.

11 Vælg en ny farve fra "Color Picker", eller vælge en allerede brugt. Gentag "Rektangel Tool" proces, men trækker vandrette linjer fra venstre mod højre. Efter valg alle de nye vandrette linjer, skal du klikke på knappen "Fordel Lodrette Centers" på samme værktøjslinje som knappen "Fordel Vandrette Centers", i toppen af ​​skærmen Photoshop.

12 Højreklik nogen lag på "Lag" paletten og vælg "Sammenkopier billede." Klik på menuen "Filer" og vælg "Save" for at gemme din MyPlaid fil.