Hvordan man opbygger Ajax Brug Javascript

June 3

Asynchronous JavaScript And XML eller AJAX, er et programmeringssprog teknik, der anvendes til at hente information fra en fjern hjemmeside i baggrunden, mens eller efter en webside belastninger. Dele af websiden kan derefter opdateret i realtid uden at skulle genindlæse hele siden fra webserveren. Som man kunne forvente, Ajax bruger JavaScript og XML til at udføre behandlingen. Henter data asynkront betyder, at en bruger ikke behøver at vente, mens data er indsamlet, fordi det sker i baggrunden. Du kan bygge Ajax hjælp JavaScript ved at få en XML HTTP Request Object, sætte en callback funktion på klar-tilstand, åbning og sende anmodningen og opfange de data, der returneres fra stedet.

Instruktioner

1 Opret en ny HTML-dokument ved hjælp af en editor eller Notepad. Indsæt HTML overskrifter i filen. Gennemgå dokumentation af det websted, du vil kalde og finde ud af formatet af de oplysninger, den vender tilbage. Beslut, hvis du vil gøre en "get", hvor du kan modtage oplysninger fra en hjemmeside, eller en "post", hvor du giver og kan modtage oplysninger fra et websted. Skriv f.eks:

<Html>
<Head>
<Title> Ajax </ title>
</ Head>
<Body>

2 Få et XML HTTP Request objekt. Test for eksistensen af ​​XMLHttpRequest, til andre formål end Internet Explorer browsere, og for ActiveX-til Internet Explorer. Vælg den, der eksisterer. Skriv f.eks:

<Script>
funktion ajax () {
var xml = null;
if (window.XMLHttpRequest ()) {
xml = new XMLHttpRequest ();
} Else if (window.ActiveXObject) {
xml = ny ActiveX-( "Microsoft.XMLHTTP");
} Else {
returnere null;
}

3 Definer en callback funktion at blive kaldt, når anmodningen objektets klar-tilstandsændringer. Test for staten fire, hvilket betyder, at funktionen tilbage med succes. Udtrække data, der returneres af stedet og gemme det i en variabel. Skriv f.eks:

xml.onreadystatechange = function () {
if (xml.readyState == 4) {
var data = xml.responseXML;
}
}

4 Udsted AJAX opkald ved først at kalde den "åbne" metode på anmodningen objektet. Før type anmodning, de data eller parametre, du ønsker at sende med anmodningen og "sand" for at angive, at du ønsker at udføre opkaldet asynkront. Skriv f.eks:

xml.open ( 'GET', params, true);

5 Send Ajax opkald ved at kalde metoden "send" på anmodningen objektet. Skriv f.eks:

XML.send ();
</ Script>