Den bedste anti Trojanske programmer

June 7

Den bedste anti Trojanske programmer


Trojanske virus er opkaldt efter den trojanske hest, en kæmpe træhest, der blev præsenteret som en gave til trojanerne og bruges til at snige i græske soldater ind i den antikke by Troja. Trojanske virus ansætte et lignende koncept, narre en computer og nogle gange sin bruger til at downloade og installere virus-inficerede programmer. Disse virus kan ændre indstillinger på en computer, stjæle personlige oplysninger, kapre computeren brugerens browser, og endda skjule ulovligt materiale på computeren. Heldigvis anti-trojanske programmer er tilgængelige til at bekæmpe disse ondsindede programmer.

Trojan Hunter

Trojan Hunter er et program designet til at opdage moderne trojanske heste. Det er meget hurtigt og nemt at bruge, ifølge Anti-Trojan Software anmeldelser. Trojan Hunter forsøger at finde trojanske heste ikke ved at søge efter fælles karakteristika for disse destruktive programmer, men i stedet ved at søge efter fælles adfærd, der udføres af trojanske heste. På denne måde kan Trojan Hunter finde finde skadelig kode gemmer sig blandt normale computer processer. Trojan Hunter kan fjerne disse programmer uden at beskadige de underliggende edb processer, som kan føre til ustabilitet i systemet.

A Squared

En Squared er et anti-Trojan-program, der indeholder alle de forventede i en sådan ansøgning funktioner, herunder en scanner og beskyttelse, der kører i baggrunden. En Squared har også en proces og program fremviser, der gør det muligt for en computer bruger til at diagnosticere, hvad der er galt med et bestemt program eller en proces, kapret af en trojansk.

BO Clean

BO Clean giver beskyttelse mod trojanske angreb, spam fuldmagter og spam relæer. Når en trojansk inficerer en computer, er det ofte etablerer en forbindelse med en fjerncomputer, som derefter begynder at installere andre programmer på den inficerede computer. BO Clean lukkes denne forbindelse, ifølge PC Firewall Guide. Anti-Trojan Software Anmeldelser advarer om, at BO Cleaner er ikke så let at bruge som nogle andre Trojan-programmer til fjernelse.

ewido

Ewido har mange af fordelene ved Trojan Hunter såsom lethed-i-brug og en hurtig scanner. Dog kan ewido også fjerne visse spyware programmer, der anses for at være meget vanskeligt at fjerne, efter Anti-Trojan Software anmeldelser. Derudover ewido har evnen til at reparere sig selv. Mange trojanere er så sofistikerede, at de er i stand til at ødelægge og slette anti-Trojan software installeret på computeren. Hvis ewido registrerer, at den er blevet beskadiget, er det straks henter og geninstallerer den nyeste version af sig selv.

The Cleaner

The Cleaner er et program udviklet af MooSoft Development. Mange anti-malware-programmer konflikt med en anden, der forårsager systemfejl. Imidlertid er The Cleaner designet til at arbejde med andre anti-malware-programmer. Det er også en af ​​de mere hyppigt opdaterede anti-trojanske programmer, hvilket betyder udviklere holde up-to-date med de nyeste trojanske trusler og yde en bedre beskyttelse af computere, der er afhængige af The Cleaner som en anti-Trojan forsvar.


relaterede artikler