Snydekoder til Roller Coaster Tycoon Deluxe for flere penge

October 1

Snydekoder til Roller Coaster Tycoon Deluxe for flere penge


"Roller Coaster Tycoon Deluxe" giver spillerne mulighed for at opbygge og skabe deres egne forlystelsesparker. I hjertet af dette spil, er evnen til at designe din egen rutschebane, der kan bøje og vride nogen måde, at spilleren forestiller. For at gøre skabe nogle af de crazier coastere, der har flere penge at bruge, vil få dig videre i den kreative proces. Her er nogle genveje til at tjene nogle ekstra penge i dette spil.

Bedre Shuttleloop

At gøre dette vil tjene en spiller flere penge i det lange løb. Det er mere en genvej end en bedrager. Klik først på "Construction". Slet alt indtil udgangen af ​​det første loop, og gøre en fladt stykke. Derefter tilsættes en on-tur foto sektion. Sørg for at gøre denne sektion gå op og ind i en anden løkke. Tag det til den højeste vinkel og klik på den korte tur på toppen. Byg omkring fire til seks af disse, indstilling lanceringen hastighed ved 50 til 58 mph. Udført rigtigt, vil det gøre spilleren omkring $ 2000 i en time og koster dem lidt at bygge det.

Øg Park Rating

Først, vil spilleren nødt til at indstille deres forskning lige til rutsjebaner, indtil de modtager en stål eller omvendt stål coaster. Derfra bygge en masse magt lanceret tilstand rutsjebaner ligesom den Shuttleloop. Udført rigtigt, vil det øge det ugentlige antal besøgende og parken bedømmelse hvilket øger penge. Derefter tager stigningen i penge og bruge den på alle de reklamekampagner, til at opbygge endnu mere velstand.

nemme penge

Vent, indtil en af ​​dine dyrere forlystelser er fuld af gæster. Hold musen over den og lukke den. Afspilleren vil indsamle alle de penge, som rytterne betalt for at bruge det, og kan fortsætte med at gentage denne proces uden at skulle vente på rytterne, der skal gøres.


relaterede artikler