Hvordan man går fra Basecamp til Project Pier

November 9

Hvordan man går fra Basecamp til Project Pier


ProjectPier er en kraftfuld open source samarbejde og projektledelse værktøj designet til at erstatte dyre tjenester som Basecamp og ActiveCollab. ProjectPier er gratis at hente, og installationen er gennemført i to korte skridt. ProjectPier indeholder også en visuel tema for grænsefladen, der ligner Basecamp, der gør flytning fra Basecamp til ProjectPier lettere. Du har to muligheder for at migrere data fra et system til et andet. Du kan indtaste kundeoplysninger manuelt, eller forsøge en import af data ved hjælp af et script. Scriptet metode kan være svært, hvis du ikke er fortrolig med MySQL. Start med en "frisk" installation af ProjectPier.

Instruktioner

1 Download og installer den nyeste version af ProjectPier fra den officielle hjemmeside. Indstil din administratorkonto med samme brugernavn, e-mail og firmanavn bruges i Basecamp. Dette vil gøre at importere data lettere, hvis du vælger at forsøge en database import.

2 Få adgang til din Basecamp administration siden og klik på "Indstillinger" og "Export". Klik på "Eksporter min konto i rå XML-format" linket og vente på "eksport klar" email. Klik på URL-eksport linket i e-mailen, du modtager for at downloade filen. Åbn ZIP-fil og udtrække XML-filen til dit skrivebord. Højreklik på filen og vælg "Omdøb". Skriv "basecamp.xml" og tryk på Enter.

3 Log ind på ProjectPier og klikke på linket "Administration" øverst på siden. Klik på fanen "Konfiguration" og vælg "KampPro" fra "Temaer" drop-down menuen. Dette tema vil ændre dit interface til efterligne Basecamp, og gør læring ProjectPier meget lettere.

4 Tilpas din virksomhedsprofil under "Selskabet" fanen og tilføje klienter under fanen "Clients". For at opnå optimale resultater, projektdata såsom opgaver, milepæle og filer skal re-indtastes manuelt hvor det er nødvendigt. Du kan også forsøge en data import ved hjælp af "Basecamp Importør" script tilgængelige fra ProjectPier "Issues" repository. Denne metode skal anvendes forud for indgåelsen nogen data i ProjectPier, og kun hvis du er fortrolig med at redigere output-fil.

Importer data Brug Basecamp Importør Script

5 Download "Basecamp Importør" script fra ProjectPier arkiv forbundet under udvikleren post nr 12 på projectpier.org/node/458. Højreklik på

linket "bc2pp.php .txt" og vælg "Gem fil som." Vælg dit skrivebord og klik på "Gem". Højreklik på filen på skrivebordet og vælg "Omdøb". Fjern ".txt" fra slutningen af filnavnet og tryk på Enter.

6 Åbn filen i en tekst eller HTML editor og opdatere databasen server, brugernavn, adgangskode, databasenavn og prefix værdier, der er anført i de første seks linjer. Rul ned til linje 377 eller kigge efter de "Afkommentér linjerne nedenfor ..." kommentar. Slet

"/" og "/" poster under denne kommentar, og gem filen. Upload både "bc2pp.php" og "basecamp.xml" filer til ProjectPier rodmappen på din webserver.

7 Åbn et browservindue og skriv URL, der fører til din "bc2pp.php" fil. Skriv f.eks http://www.mydomain.com/projects/bc2pp.php. Scriptet vil generere noget tekst og derefter forsøge at opdatere din ProjectPier database. Vend tilbage til din ProjectPier administrationssiden for at gennemgå resultaterne og foretage opdateringer eller tilføjelser hvor det er nødvendigt.


relaterede artikler