Sådan bruges SOL Editor

December 2

Adobes Flash-filer bruger delt lokale objekter, angivet ved deres .sol extensions, til at henvise eksterne objekter. I stedet for at lagre pakning alle en Flash-fil formålsparagraf i én fil, kan brugerne oprette en mindre fil ved at opbevare store genstande til en lokal harddisk. Og hvis du har brug for at rette eller tilføje til et .sol fils referencer, kan du bruge SOL Editor til at foretage justeringer til dine delte lokale objekter.

Instruktioner

1 Download en gratis kopi af SOL Editor, og derefter installere programmet (se Resources). Start SOL Editor, efter du har fuldført installationen.

2 Klik på knappen "Open" i SOL Redaktørens proceslinjen for at importere en .sol fil ind i programmet. Filen objektkode træet vil indlæse i vinduet på venstre side af programmet.

3 Klik på objektet træet element, du vil redigere. Det element indstillinger vises under det er forbundet overskrift på højre side af programmet. Hvis du klikker på en "Num" element, vil du finde sin indstilling under "Nummer" overskrift.

4 Skriv ind "Navn" feltet for at redigere elementets navn, eller bruge "Value" feltet for at redigere elementets værdi.

5 Tilføj flere elementer til objektet træet. Start med at højreklikke på node elementer i objektet træ eller klikke på den overordnede element i sig selv. Fremhæv "Tilføj" i genvejsmenuen, der popper op og derefter klikke på elementet, du vil tilføje.

6 Klik på den nyligt tilføjede element. Skriv et navn i elementets "Navn" feltet og derefter indtaste de ønskede data i "Value" feltet.

7 Klik på SOL Redaktørens knappen "Gem" for at gemme dine ændringer til .sol fil.


relaterede artikler