Sådan kontakter Nogen Brug Linkedin

September 21LinkedIn giver beskedfunktioner, som lader dig sende beskeder både til dine forbindelser og til folk ikke i dit netværk. Du kan sende grundlæggende beskeder til dine forbindelser gratis, men du kan ikke sende disse meddelelser til folk ikke i din tilslutninger listen. Til besked andre medlemmer, skal du købe en præmie LinkedIn-konto, der omfatter InMail tjeneste eller til at købe InMail kreditter. Begge metoder tillader modtageren at svare dig og se din profil.

Instruktioner

Kontakt Nogen, der er en forbindelse

1 Klik på "Kontakter" på LinkedIn menulinje for at se en liste over dine forbindelser. Skriv en persons navn i "Filter Connections" søgefeltet eller klikke på en persons navn i listen til højre.

2 Klik på linket "Send besked" under personens navn og titel.

3 Skriv et emne ud for "emne" og skriv din besked i store tekstfeltet nedenfor. Fjern de "tillader modtagere at se hinandens navne og e-mail-adresser" afkrydsningsfeltet for at holde dit navn og e-mail-adresse skjult.

4 Klik på "Send besked" for at sende din besked til den valgte kontaktperson.

Kontakt person, der ikke en forbindelse

5 Naviger til LinkedIn profil side af den person, du ønsker at kontakte.

6 Klik på "Send InMail" til højre for personens oplysende blok på hans profil.

7 Udfyld formularen med dit budskab krop, emnelinje og kontaktoplysninger, hvis det ønskes. Vælg en kategori for beskeden fra "Kategori" drop-down listen og derefter klikke på "Send" for at sende meddelelsen.


relaterede artikler