Sådan bruges Temaer i Word 2007

January 24

Word 2007 giver mulighed for at anvende skrifttyper, farver, stilarter og andre formateringsindstillinger konsekvent på tværs af dokumenter via sine temaer kapaciteter. Talrige temaer er tilgængelige både som standard og fra Microsoft Office-hjemmeside, og du kan oprette dine egne temaer. Ved at bruge temaer, kan en person eller organisation sikre, at dokumenter bevare et ensartet udseende.

Instruktioner

1 Access eller oprette et Word 2007-dokument. Temaer er lettest at anvende og skabe til Word-dokumenter, der allerede indeholder oplysninger, der er formateret med typografier, grafik og andre muligheder at temaet kan ændre.

2 Brug en inkluderet tema. Word 2007 indeholder en række temaer for forskellige typer af dokumenter. For at få adgang en inkluderet tema, skal du vælge "Sidelayout" båndet, og klik derefter på "Temaer" ikonet. En drop down dialog vil vise tilgængelige tema. Før musen hen over et tema for at få vist, hvordan det ser ud for dit dokument, og klik på et tema for at anvende det.

3 Hent et tema fra Microsoft Office hjemmesiden. En række temaer er også tilgængelige fra Microsoft, og kan tilgås ved at klikke på "Flere temaer på Microsoft Office Online" på "Temaer" dialog. På hjemmesiden, gennemse de tilgængelige temaer, og klik på det fremhævede navn på et tema til download. Klik på "Fortsæt", hvis dit system er endnu ikke blevet bekræftet af Microsoft Office Genuine Validation systemet, og følg anvisningerne. Ellers skal du klikke på "Download Now," gem hver fil til standard placering og derefter vælge det nye tema fra afsnittet "Custom" af "Temaer" dialog.

4 Tilpas et tema. Du kan tilpasse et tema ved at ændre farver, skrifttyper og effekter der skal anvendes. Hver indstilling er tilgængelig i drop down lister ved siden af ​​"Temaer" ikonet på "Sidelayout" bånd. Når du har tilpasset temaet og gerne vil gemme indstillingerne som et nyt tema, skal du vælge "Gem Current Theme" fra "Temaer" dialog. Giv temaet et navn og gemme den i standardplaceringen ved at vælge "Gem".

TIPS

  • Et dokument skal være i Word 2007 format for de temaer ikonet for at være til rådighed.
  • Du kan også oprette et nyt tema ved at gemme et dokument, der har stilarter og andre formateringsindstillinger allerede etablerede.