Hvordan sikkerhedskopierer jeg Music på min iPod på min Mac?

January 11

Sikkerhedskopiering af dine filer fra din iPod tilbage på din Mac er ikke en proces, der understøttes via iTunes. Flere programmer understøtter denne funktion, men disse programmer er ikke gratis. Der er dog en metode til at sikkerhedskopiere dine iPod musikfiler gratis. Du bliver nødt til at foretage nogle enkle ændringer i din computer ved hjælp af Terminal på din Mac. Du vil også nødt til at foretage nogle ændringer i din iPod indstillinger.

Instruktioner

1 Åbn iTunes, og tilslut din iPod til computeren. Du iPod vil blive tilføjet til iTunes i panelet til venstre.

2 Klik på din iPod i venstre rude, og klik derefter på "Summary". Rul ned og sørg for "Aktiver iPod som disk" er valgt. Sørg også for, at "Administrer musik manuelt og videoer" er valgt.

3 Åbn "Terminal" på din Mac. Tryk på "Command" og derefter "mellemrumstasten" for at åbne din computers søgefeltet. Skriv "Terminal" og klik på "Enter" på tastaturet.

4 Vis skjulte filer og mapper ved hjælp af "Terminal". Indtast følgende: "defaults skrive com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE." Efter Terminal har erkendt, at kommandoen, skrive "killall Finder". Den "F" i Finder, skal kapitaliseres.

5 Opret en mappe på skrivebordet. Højreklik på skrivebordet og vælg "Ny mappe". Omdøb mappen noget mindeværdigt som "iPod backup."

6 Åbn din iPod. Dette vil blive placeret på skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet iPod.

7 Åbn "iPod Control" mappe. Dette vil nu blive vist, fordi du har aktiveret skjulte mapper med Terminal. Når du er i "iPod Control" mappe, finde "Music" mappe.

8 Marker alle mapperne i din "Music" mappe. Klik på "Rediger" og derefter "Select All".

9 Træk al den musik, du har valgt ind i den mappe, du tidligere har oprettet på skrivebordet. Denne overførsel kan tage lang tid, afhængigt af hvor meget musik du har på din iPod. Alle af musikken på din iPod vil nu blive bakket op på din computer.