Hvad er Postbit i vBulletin?

April 28

En vBulletin online forum består af flere filer, der styrer, hvordan de forum funktioner efter den er installeret og konfigureret til at køre på en server. Postbit er det udtryk anvendes til at henvise den del af forummet applikationens kode, der definerer, hvor en plakat oplysningsvirksomhed skærme. A3webtech, en web business management selskab, beskriver postbits som "det fysiske område, der omgiver teksten i et indlæg." Derfor bruger dette udtryk til at identificere den kritiske del af et forumindlæg.

Formål

Postbit computerkode forårsager en plakat oplysninger til at vise sammen med deres budskab. Når nye forum indlæg er lavet, den kode, der genererer postbits griber forum medlemmets oplysninger for at vise det i en webbrowser. Uden postbits ville fora mangle kontinuitet og struktur, og indlæg i forum ville mangle orden. Desuden ville en plakat kommentarer vises ikke nær hendes oplysninger var det ikke for vBulletin s postbit indhold, kode og skabelon stilarter.

Indhold

Udover at indeholde navnet på et forum plakat, postbits vise andre nyttige oplysninger, såsom måned og år et medlem sluttede forummet. Du kan finde hvor mange indlæg en plakat har gjort inden for postbit område - og medlem titel, såsom administrator, vises også inden en postbit. Tråd titler og tekst sidde i postbit, også. Knapper til at redigere og citerer et forumindlæg er også fremhævede i postbit.

Fordele

Postbits tilføje funktionalitet til forum sider, fordi de indeholder tråd titler og den forumindlæg tekst, sammen med knapper, der gør det muligt for medlemmerne at redigere deres egne indlæg og citerer stillingerne som andre. De oplysninger inden for en vBulletin postbit kan også give nye forum medlemmer en idé om, hvem forummets veteran medlemmer, hvilket er nyttigt, hvis du forsøger at etablere et medlem troværdighed inden for en vBulletin forum samfund.

Stil

Forum webmastere kan indstille skabelon stil vBulletin postbits skal vises på en af ​​to måder. Begge disse stilarter har plakaten navn sammen med dato og tidspunkt for indlæg på venstre side af postbit område; men den nye Postbit stil har en enkelt kolonne til forum brugerens oplysninger og en post, mens den gamle Legacy Postbit stil adskiller en plakat oplysninger fra en post ved at vise disse elementer i separate kolonner.


relaterede artikler