Sådan Play Sports Games Online

August 9

Hvis du ønsker at få din konkurrencedygtige sport fix, der er mange sports spil at spille online. Du kan spille en bred vifte af forskellige former for spil, fra tekstbaserede til arkade stil, real-tid til spil, der tager dage, uger og endda måneder at gennemføre. Uanset hvad du ønsker at spille, vil du altid have masser af muligheder for at spille sports spil online. Læs videre for at lære at spille sports spil online.

Instruktioner

1 Må en søgning på internettet for web-baserede sports spil. Der er mange spil til rådighed, der kan afspilles på din webbrowser. De fleste spil er spillet med musen, tastaturet eller en kombination af begge. De fleste af disse web-baserede spil kræver en Java plug-in. Hvis du ikke har en allerede installeret, vil du blive bedt om at hente en, når du forsøger at spille spillet.

2 Spil en installeret eller konsol sport spil online. De fleste sports spil, hvad enten til PC, Xbox eller PlayStation, kommer med online-spil formåen. Kig i menuen indstillinger på dit spil for at se, om denne indstilling er tilgængelig. Du kan spille mod menneskelige spillere over din internetforbindelse.

3 Deltag i et fantasy sports ligaer. Disse spil er ikke spilles i realtid, men kan være lige så konkurrencedygtig. Yahoo! Sports og ESPN tilbyde fantasy sports ligaer, der kan spilles gratis online. Udkast dit hold og spille mod andre for længden af ​​en hel baseball, fodbold, basketball, hockey eller anden sport sæson.

4 Find andre tekstbaserede spil, såsom sport trivia spil. Disse tekstbaserede spil normalt ikke kræver nogen ekstra plug-ins eller software og kan spilles i netop din browser.