Photo Resizer Programmer

February 23

Photo resizing er en grundlæggende computer funktion, der kan gøres ved næsten alle, der har adgang til et digitalt kamera og en computer. Ændring af størrelsen af ​​et billede kan være kompliceret, afhængigt af den ønskede størrelse og opløsning, eller det kan gøres enkelt. Der er hundredvis af Photo Resizer programmer til rådighed, men ikke alle af tilbuddet den lethed og funktionalitet dem, der indgår her. Vælge hvilket program der skal bruge er afhængig af brugerens behov.

Photoshop

Adobe PhotoShop er en af ​​de mest populære programmer til rådighed til redigering af billeder, og blev rangeret den bedste billedredigeringsprogram software ved Sixrevisions.com. Brugerne har flere mulighed for at ændre størrelsen fotos, herunder trække kanterne af billedet, eller resizing det ved hjælp af numeriske værdier eller procenter. Ud over evnen til at ændre størrelse på billeder, Photoshop tilbyder også en omfattende vifte af værktøjer til redigering af billeder og skabe computergrafik. Photoshop kan downloades fra Adobes hjemmeside som en gratis prøveperiode, og det er også tilgængelig i næsten enhver butik, hvor edb-applikationer sælges. Dette program er bedst for dem, der søger masser af billedet redigeringsmuligheder.

Microsoft Office Picture Manager

Microsoft Office Picture Manager følger med Microsoft Office Suite 2003 og senere versioner. Picture Manager er designet til at støtte i foto organisation, og omfatter flere funktioner som redigering af flere fotos på en gang og Easy Photo touch ups. Picture Manager giver brugerne mulighed for at ændre størrelsen på fotos til standardstørrelser, samt gennem numerisk transformation. Picture Manager viser også vigtige oplysninger som dimensioner og omtrentlige filstørrelse. Mens store for grundlæggende billedjusteringer, det mangler avancerede redigeringsfunktioner.

GIMP

GIMP er et program, der ligner Photoshop, bortset fra at det er til rådighed gratis. GIMP er udviklet af flere programmører, og bliver hele tiden opdateret. Softwaren indeholder en række billedfiler forbedre evner, herunder billede resizing. GIMP har også evnen til at blive udvidet gennem plug-ins, der giver det mulighed for at have en næsten ubegrænset kapacitet. GIMP er gratis tilgængelig online og vil køre på alle større operativsystemer. GIMP byder på meget af funktionaliteten i Photoshop, men kan have en stejl indlæringskurve for dem uvant at open source software.

Picnik

Picnik er et online software, der giver brugerne grundlæggende billedredigering funktioner gennem skyen, dvs. der er ingen software, der skal downloades på brugerens harddisk. Billeder uploadet til Picnik kan skaleres hjælp talværdier eller med en procentdel af billedets oprindelige størrelse. Picnik Basic, den gratis service, ikke tillader en bruger at trække billedets kanter at ændre størrelsen. En nem program for brugerdreven er på farten eller med en lille harddisk. Grundlæggende funktion tilbydes gratis og kan havde overalt internetadgang er tilgængelig.