Fordele ved Dial Up Internet

February 22

Opkaldsforbindelse til internettet giver adgang til internettet via en telefonlinje og et modem. De modem ringer ind abonnentens Internet Service Provider (ISP) og forbinder med et modem der. Dial-up hastigheder er meget langsom sammenlignet med høj båndbredde fra kabel, satellit og digitale abonnentlinjer (DSL).

Omkostninger Factor

Den største fordel ved dial-up service er dens lave pris i forhold til andre tjenester. Nogle internetudbydere tilbyder ubegrænset dial-up-adgang for under $ 8 a måned (fra 2009).

Betydning

Kun 9 procent af de voksne stadig bruger dial-up, ifølge en undersøgelse fra Pew Internet og American Life Project i 2008. 35 procent af disse nævnte bredbåndspriser skal dog falde, før de skifter.

tilgængelighed

Mange dial-up-brugere er i landdistrikter eller fjerntliggende områder, hvor historisk ingen bredbåndstjenester er tilgængelige, selv om satellit mulighed er ved at blive meget udbredt, selv i fjerntliggende områder. Mens DSL bruger telefonlinjer for adgang, i mange tilfælde infrastrukturen skal opgraderes, før denne tjeneste kan tilbydes.

Ingen Kontrakter

Nye dial-up abonnenter typisk ikke behøver at indgå en kontrakt. Bredbånd udbydere, på den anden side, kræver ofte en kontrakt på 12 måneder eller længere for de særlige kurser, der tilbydes til nye kunder.

Ændring service besvær

At skulle ændre internetudbydere og tilføje ekstra udstyr til bredbånd simpelthen ikke appellerer til internetbrugere, der kun forbinder lejlighedsvis til e-mail og meget begrænset websurfing. I alt 19 procent af de nuværende dial-up-brugere i Pew undersøgelsen sagde, at de ikke ville skifte til en hurtigere forbindelse, uanset hvad.


relaterede artikler