Sådan fjernes eller fjern Windows XP

January 31

Windows XP-operativsystemet kan fjernes fra skrivebordet på den computer, du har det installeret på. Begge udgaver af Windows XP, Home og Professional, er fjernet fra din computer ved hjælp af den samme proces.

Instruktioner

1 Genstart computeren. Tryk på F8 med jævne mellemrum (hvert par sekunder), så snart det begynder at starte op igen, for at starte computeren i fejlsikret tilstand.

2 Indtast din adgangskode og logge ind på din computer ved hjælp af en administrativ konto. Enkelt klik på startknappen i nederste venstre hjørne af dit skrivebord. Venstre-klik på knappen "Control Panel".

3 Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer" ikonet i vinduet Kontrolpanel. Find og dobbeltklik på "Fjern Windows XP" på listen over programmer, når den er befolket.

4 Klik på "Ja" knappen i den meddelelse, der spørger, om du er sikker på du ønsker at fjerne Windows XP. Windows vil automatisk fjerne XP operativsystem fra din computer og genstarte systemet.

TIPS

  • Sørg for, at du sikkerhedskopiere eventuelle filer, som du ikke ønsker at tabe før du afinstallerer XP. Disse filer vil gå tabt under installationen.
  • Hold din Windows XP-cd, hvis du har brug for at geninstallere operativsystemet på et andet tidspunkt.
  • Ved at fjerne XP fra din computer, vil din computer genstarter bruge det tidligere installerede operativsystem.
  • Hvis der ikke operativsystem blev installeret før XP, vil din computer ikke fungere korrekt, indtil et andet operativsystem er installeret.

relaterede artikler