Sådan får du en anstændig stationær computer for under $ 50

February 4

Sådan får du en anstændig stationær computer for under $ 50


I denne internet verden, det ser ud som "alle" har en computer. I sandhed, "alle" ikke! Eller måske en billig 2nd computer er, hvad du virkelig har brug for. Når dine behov er enkle, kan du få en rimelig up-to-date pc til under $ 50.

Instruktioner

1 Lav en liste over, hvad den primære bruger skal bruge din computer til. Din liste kan indeholde ting som: skrive breve, der arbejder på et budget, der gør simple plakater / invitationer / kort, se dvd-film, brændende musik-cd'er, spille opskrift cd'er. Advarsel: Denne liste bør kun indeholde ting, du ved, du har brug for det for, ikke de ting, du en dag ville gerne bruge det til.

2 Hvis børnene bliver de sekundære brugere, lave en anden liste over behov. På denne liste notere ned niveauet af spil de vil ønsker at spille. (Fx spil som Blues Clues og Dora, eller spil som Zelda eller anden grafik-intensive spil.)

3 Bestem type computer, der vil fungere bedst med dine behov. Hvis du ønsker at se film, skal du bruge en dvd-afspiller. Hvis du vil ønsker at spille masser af grafiktunge spil, skal du bruge en kraftfuld grafik-controller. Disse elementer er på din "ønskeliste" Jo mere "smarte ting" vil du ønsker for fremtiden, den nyere operativsystem, du vil ønsker at søge efter, og en hurtigere processor.

4 Find sparsommelighed butikker i dit område. (Se tip til mere info) Ring til sparsommelighed butikker for at spørge, om de har computere tilsluttet og klar til test. (Computere, der ikke tager en betydelig mængde mere tid til at kvalificere sig.) Stil spørgsmål om computere, hvis de er villige til at besvare dem, herunder pris. Liste over de steder at besøge i rækkefølge.

5 Sådan får du en anstændig stationær computer for under $ 50

Besøg sparsommelighed butikker, teste computere. Du kan kontrollere de oplysninger systemet ved at gøre følgende:

6 Klik på start
Gå til Kontrolpanel
Find SYSTEM på listen (se screen shot 1)

7 Sådan får du en anstændig stationær computer for under $ 50

Hvis din skærm ser sådan her nedenfor (kategori View) så:
Klik på Ydelse og vedligeholdelse.

8 Sådan får du en anstændig stationær computer for under $ 50


Når du ser på skærmen nedenfor, skal du klikke på ikonet. Du vil få den samme pop up refereres i trin 6.

9 sammenligne informationssystem til dine behov, og købe en computer i overensstemmelse hermed!

TIPS

  • Gode ​​steder at gå til at henvise sparsommelighed butikker: 211 (den forenede måde) online, også, kan du ringe 211 og bede om genbrugsbutikker i dit område. Gule sider under velvilje og Thrift.
  • Gøre lidt forskning i, hvad der er gældende. Operativsystemer, der er aktuelle er Windows XP og Vista, selv om ældre versioner kan fungere fint til dit behov. Pentium 4-processor er aktuel, som er en harddisk i omegnen af ​​40-80 GB. RAM bør ikke være mindre end 256, men kan opgraderes nemt.
  • Hvis du får en computer, der ikke har Microsoft Office installeret, Call Microsoft, give dem oplysninger om computeren, og de kan give dig gøre downloade en gratis kopi, hvis de viser, at computeren oprindeligt blev leveret fra producenten med en kopi af kontor allerede installeret. MS office giver dig en masse produkter til at arbejde med.
  • Worst case scenario, hvis du bruger $ 50 på en computer, og det er ikke computeren af ​​dine drømme, men det er funktionelt, kan det stadig være $ 50 godt brugt! Det er et spørgsmål om præference. Og for dem, der ikke har en det kunne være en stor ting.
  • Må ikke starte på pantelånere. De gode tilbud er ikke at findes på pantelånere. Du kan prøve, men doneret computere vil koste mindre end pantsat dem.
  • Hvis du ved, du vil have en fremtidig behov, kalder et teknologisk person, såsom en ven eller en computer butik, for at finde ud af, om en form for computer kan opgraderes til noget en dag. "Kan min 386 PC installeres med en DVD-brænder?" Det er vigtige spørgsmål at stille før tid!

relaterede artikler