Hvad er Microsoft Passport Network?

May 10

Hvad er Microsoft Passport Network?


Microsoft Passport Network er et program, der drives af Microsoft, der fokuserer på at logge deres brugere i alle deres konti på én gang, under ét navn. Microsoft Passport Network er et igangværende projekt og har haft sit navn, programmering og funktioner ændret flere gange.

Microsoft Passport Network

Microsoft Passport Network er projektet ejes af Microsoft, der har tidligere været kendt som Microsoft Wallet, Microsoft Passport og .NET Passport. I juli 2010, er dette produkt kendt som Windows Live ID og stadig modtager regelmæssige opdateringer. Produktet er mest kendt for at være et værktøj på MSN eller Microsoft System Network.

Hvad Er Microsoft Passport Network Do?

Microsoft Passport Network giver brugerne mulighed for at underskrive på flere Microsoft-run hjemmesider og programmer med et enkelt log-in brugernavn og adgangskode på én gang. Dette sparer brugerne fra at skulle logge på flere gange, eller at skulle huske en håndfuld brugernavne og adgangskoder. Microsoft Passport Network vil ofte synkronisere med Microsoft System Networks messenger, underskrive deres brugere i deres Windows Live-konto, når de logger ind på deres Microsoft instant messenger service.

Hvem bruger Microsoft Passport Network

Næsten alle Microsoft-ejede og Microsoft-drevne hjemmesider og programmer bruger Microsoft Passport Network, men de er ikke de eneste. Xbox 360 og Xbox Live kan også synkronisere med spillernes Microsoft Passport Network-konti. Andre ikke-Microsoft-programmer kan også synkronisere med Microsoft Passport Network såsom Hoyts, og Hotmail. Dette gør det muligt for brugere at tale med hinanden fra mange forskellige hjemmesider, applikationer, og i tilfældet med Xbox 360, platforme.

Microsoft Passport Network og Privacy

I juni 2007, Microsoft fast en fejl med Microsoft Passport Networks. Fejlen var, at Microsoft ikke validere e-mails. Dette tillod folk at oprette konti til e-mails, at de ikke ejer eller har adgang til, fremover at give dem adgang til andre folks adressebøger og giver dem mulighed for at tale med andre under falsk påskud, at de var en anden. Microsoft fast fejlen ved at kræve brugere at sende en validering e-mail fra den registrerede konto, før de giver dem adgang til programmerne.

Mobilitet

Microsoft Passport Network tilbyder brugerne adgang til deres konti fra forskellige typer af mobiltelefoner og applikationer. Men når du få adgang til din Microsoft Passport Network via en mobiltelefon, dine legitimationsoplysninger eller log-on informationer ændring fra din sign-on og password til din mobiltelefon telefonnummer og et forudindstillet pinkode. Ligesom når du registrerer en ny Microsoft Passport Network, når du registrerer en mobiltelefon, skal du sende en validering e-mail for at bevise, at du er ejer af kontoen.


relaterede artikler