Sådan ændres View Format af Microsoft Word 2007

May 26

Sådan ændres View Format af Microsoft Word 2007


Microsoft Word er en type tekstbehandlingsprogram og er en del af Microsoft Office Suite. Word 2007 har mange muligheder for at tilpasse dokumenter. Du kan indsætte billeder eller Excel-tabeller i et Word-dokument eller ændre visningen formatet af et dokument. Der er flere muligheder for, hvordan du kan få vist et dokument. For eksempel kan du få vist et dokument i "Full Screen Reading" og se mere end én side ad gangen. Der er flere måder at ændre, hvordan du ser et Word-dokument.

Instruktioner

1 Åbn et dokument i Microsoft Word. Klik på "Vis" fanen fra menuen øverst på siden. Under "Vis", kan du zoome ind eller ud, aktivere makroer, eller ændre visningen formatet af dokumentet.

2 Kig efter afsnittet "Dokument Views" i sub menu, der åbnes. Der er fem måder, du kan se et Word 2007-dokument: Udskriftslayout, Full Screen Reading, Web Layout, Outline, Udkast.

3 Hold markøren over hver andet dokument for at læse en beskrivelse af formatet.

4 Skift format ved at klikke på en af ​​de visningstyper. Nogle view formater tage væk redigeringsmuligheder; blot klikke på "Luk" for at vende tilbage til standardvisningen.

TIPS

  • Du kan ændre standardvisningen format, Word-dokumenter åbnes i ved at klikke på Office-knappen og vælge "Word-indstillinger." Klik på fanen "Avanceret", og rul til afsnittet "Generelt". Marker feltet ud for "Tillad at åbne et dokument i Udkast view" og klik på "OK".

relaterede artikler