Sådan ændres en hjemmeside-adresse på MySpace

May 25

Som standard MySpace tildeler et tilfældigt tal til hver ny profil oprettet. En række er upersonlig, dog, og kan være svært for folk at huske, når de ønsker at se din profil. Af denne grund, MySpace giver dig mulighed for at ændre standard hjemmeside-adresse på din profil til noget, du kan lide, så længe en anden bruger ikke har valgt adressen allerede. Du kan få adgang til denne mulighed i dine indstillinger MySpace-konto.

Instruktioner

1 Log ind på din MySpace-konto startskærmen.

2 Åbn menuen "My Stuff" øverst på siden, og vælg "Kontoindstillinger". Dette viser skærmen til din konto primære indstillinger.

3 Klik på linket "Change" efter "MySpace URL" under "Navn og sprog." (Se advarsler.)

4 Klik på tekstfeltet, og skriv den nye adresse, som du gerne vil bruge til din myspace profil. For eksempel, hvis du bruger navnet "myprofile," den nye adresse i din profil vil være "www.myspace.com/myprofile." Du skal vælge en adresse, som ingen andre brugere allerede har valgt.

5 Klik på knappen "Check" for at bekræfte, at adressen er til rådighed. Hvis det ikke er, skal du indtaste en anden adresse.

6 Klik på knappen "Gem".

TIPS

  • Det navn, du vælger til din myspace profil også bliver brugernavnet til din MySpace emailadresse.
  • Du kan kun vælge en brugerdefineret adresse til din MySpace profil gang. Når du har gemt din tilpassede adresse, kan du ikke ændre det igen.

relaterede artikler