Sådan Reset en Epson TX200

March 11

Sådan Reset en Epson TX200


Epson Stylus TX200 er en alsidig printer og kopimaskine. Epson er i stand til at udskrive høj kvalitet, fotografier kant, oprette kopier uden ramme i farve eller sort og hvid og scan grafik på computeren. Epson TX 200 er et sofistikeret stykke kontorudstyr, der er i stand til at udskrive 34 kopier pr sekund. Patenteret DURBrite blæk giver langvarig overkommelige udskrifter. Epson er nem at bruge og kan hurtigt nulstille bør eventuelle fejl opstår.

Instruktioner

1 Check for en fejlmeddelelse, hvis printeren udskriver ikke. Kig på venstre kontrolpanelet på toppen af ​​printeren. Den første knap er tænd / sluk-knappen. Nedenfor denne knap er ordet 'Stop' efterfulgt af et billede af et stykke papir. Ved siden af ​​det stykke papir grafik er en lille rød LED lys. Hvis dette lys blinker, er der opstået en fejl, og maskinen skal nulstilles.

2 Nulstil maskinen, hvis tænd / sluk LED blinker rødt, og den røde LED lys ved siden af ​​den grafiske af fotografiet med teksten 10x15 / 4 "x6" knappen er tændt. Denne knap er den tredje fra bunden. Hvis alle indikatorer blinker eller »E« symbol vises i displayet, maskinen skal nulstilles.

3 Sluk printeren ved at trykke på toppen On / Off-knap. Tænd for maskinen igen ved at trykke på knappen On / Off igen. Printeren er blevet nulstillet.

TIPS

  • Forsøg ikke at servicere eller reparere maskinen selv. Dette vil annullere din garanti. Ring til en registreret tekniker skal stadig problemer.

relaterede artikler