Hvordan at slippe af en Toolbar i Firefox på en Mac

July 29

Hvordan at slippe af en Toolbar i Firefox på en Mac


Alle Mac-computere kommer med Apples gratis Safari browser allerede er installeret. Men der er andre web browser muligheder, såsom Firefox, en gratis browser lavet af Mozilla. Øverst i vinduet Firefox er værktøjslinjer med knapper, du kan klikke på for at gøre opgaver såsom genindlæse en side, se dine bogmærker, åbne en ny fane eller et vindue eller udskrive et dokument. Hvis du foretrækker at have mere plads i vinduet Firefox til at se en webside, kan du slippe af med en værktøjslinje.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på skrivebordet Firefox ikonet for at starte browseren.

2 Klik på "Vis" og derefter klikke på "Værktøjslinjer" og derefter klikke på "Bookmarks Toolbar", hvis kontrolleres for at fjerne det. Klik på den igen for at slå fluebenet igen og gendanne værktøjslinjen.

3 Klik på "Vis" og derefter klikke på "Værktøjslinjer" og derefter klikke på "Navigation Toolbar", hvis kontrolleres for at fjerne det. Klik på den igen for at slå fluebenet igen og gendanne værktøjslinjen. Du kan også trykke på "Control" tasten på tastaturet og hold den, mens du klikker på et tomt område på menulinjen i Firefox. En pop-up-menuen vises. Fjern markeringen "Navigation Toolbar" for at fjerne det.


relaterede artikler