Sådan Medtag MPG filer i en webside

March 30

Sådan Medtag MPG filer i en webside


En Moving Picture Experts Group (MPG) eller (MPEG) fil indeholder både video og lyd, og er designet til at blive vist på World Wide Web. Du kan tilføje denne funktionalitet til din egen hjemmeside og integrere filen på din side, hvilket er særligt nyttigt, hvis du ønsker at visuelt demonstrere et punkt. Hvis du opretter din egen MPG fil eller har adgang til en, kan du medtage MPG i din webside, og give en mere dynamisk oplevelse for dine besøgende.

Instruktioner

1 Få adgang til din webserver og placere din Moving Picture Experts Group (MPG) fil i samme mappe eller mappe, som du bruger til at gemme dine websider. Dette gør det muligt video til at spille, når læserne adgang til din webside.

2 Start en HyperText Markup Language (HTML) tekst editor og åbne din webside ved at klikke på "Åbn" i menuen "Filer". Du kan finde forskellige gratis HTML teksteditorer såsom NoteTab og CoffeeCup, at redigere din webside.

3 Vælg et område på siden, hvor du vil have MPG videoafspiller til at blive vist og gå til den kode for at komme ind på linje HTML-kode er nødvendig for at inkludere filen. Skriv "<embed>" tag og tildele en "src" kilde til at definere den sti, hvor filen ligger på din webserver, og en "type" for at lade browseren ved, at dette er en MPG video. Indtast koden som følger: <embed src = "http://www.mydomain.com/video_file.mpg” type = "video / mpeg" />

4 Indstil "autostart" attribut til "false" så dine besøgende kan styre, hvornår videoen afspilles, og "ShowStatusBar" til "true", så brugerne kan se video oplysninger såsom hvor længe videoen er. For at illustrere: <embed src = "http://www.mydomain.com/video_file.mpg” type = "video / mpeg" autostart = "false" ShowStatusBar = "true" />

5 Gem din fil og få vist websiden ved hjælp af din tekst editor "Preview" funktion. Når du er klar, skal du placere din webside fil på din server for at udgive den på internettet.

TIPS

  • Overvej at tilføje download-links til video-afspillere, der spiller MPG filer, såsom Apple QuickTime Player og Microsoft Windows Media Player, i tilfælde besøgende ikke allerede har denne installeret på deres computere.

relaterede artikler