Sådan bruges underkonti i QuickBooks

December 27

En underkonto i QuickBooks er en konto, der indeholder en delmængde af oplysningerne i en større, mere komplekse konto. For eksempel kan du have en reklame udgiftskonto med underkonti for trykte annoncer, radiospots og tv-reklamer. Angivelser, du foretager i en underkonto afspejles automatisk i moderselskabets konto. Du kan oprette og bruge underkonti i QuickBooks gennem vinduet Kontoplan.

Instruktioner

1 Åbn QuickBooks. Klik på linket "Lister" på menulinjen, og klik derefter på "Kontoplan" i drop-down menuen. Dette åbner vinduet Kontoplan.

2 Klik på "Konto" knappen i bunden af ​​"Kontoplan" vinduet og klik på "Ny" i drop-down menuen. Dette åbner "Tilføj ny konto" vinduet.

3 Klik på "Type" drop-down listen og vælg en kontotype, der matcher den overordnede konto. For eksempel, hvis den forælder konto er en "vareforbrug" konto, skal underkonto være den samme type.

4 Klik på "Subaccount af" knappen og vælg den forælder konto. Indtast valgfri oplysninger såsom en beskrivelse af påtænkte brug af underkonto.

5 Klik på "OK" knappen for at tilføje underkonto. Den underkonto vises i vinduet Kontoplan, indrykket umiddelbart under forælder konto.

6 Klik for at åbne underkonto. Du kan nu vælge enhver forælder konto oplysninger, du ønsker at tildele til underkonto for løbende brug.


relaterede artikler