Sådan Brug Skype i en ikke-Wifi Area

January 8

Skype er en online tjeneste, der tilbyder lokale og langdistance-telefon for 2 cents per minut og lavere til mange steder i hele verden. Folk ofte bruge Skype i WiFi-netværk til at foretage og modtage opkald gratis, forudsat at et abonnement er i brug. Men Skype tilbyder en række værktøjer som "at gå" nummer, der gør det muligt for enkeltpersoner at bruge tjenesten, hvor enhver kablede internet eller ikke-WiFi-netværk eksisterer.

Instruktioner

1 Opsæt en Skype To Go-telefonnummer. Dette er et tal, der giver mulighed for at foretage telefonopkald på Skype rate ved hjælp af enten din Skype-kredit eller månedligt abonnement. Opsætning telefonnummeret via Skype officielle hjemmeside, når du køber kredit; du bliver nødt til at indtaste det telefonnummer, som du vil være at kalde og vælg en særlig pinkode, der skal bruges, når du ringer din Skype To Go telefonnummer.

2 Tast dit Skype To Go-nummer i et ikke-WiFi område på en mobiltelefon eller jord-line. Følg kommandoprompter når du ringer din Skype-adgang nummer at ringe en kontakt telefonnummer.

3 Download og installer Skype-softwaren på enhver computer station, som har en bredbåndsforbindelse; Skype kan downloades fra www.skype.com. Tilslut et headset og / eller mikrofon til computeren for at engagere sig i samtale under et telefonopkald.

4 Åbn Skype-softwaren og begynde at foretage opkald til alle, der bruger dit headset hvis du har en Skype-abonnement og / eller kredit. Vælg en kontakt navn og klikke på den grønne "Call telefon" knappen for at starte opkaldet. Alternativt kan du vælge den "Telefonopkald" for at opdrage den store telefonnummer pad og indtaste telefonnummeret på dit valg.