Sådan importeres Outlook meddelelser i Windows Vista

March 12

Windows Vista er en kraftfuld og alsidig computer operativsystem fra Microsoft. Det indeholder en række funktioner, der ikke er tilgængelige i tidligere udgaver af Windows, såsom inddragelse af Windows Mail i stedet for Outlook Express. Men hvis du opgraderer til Windows Vista fra et tidligere operativsystem, er det vigtigt at spare de oplysninger, du havde gemt i din tidligere system. Som sådan er det nødvendigt at importere meddelelser.

Instruktioner

Importere meddelelser til Windows Mail fra andre programmer

1 Læg Windows Mail-programmet. Klik på "Start" og derefter "Alle programmer og Windows Mail."

2 Fra menuen Filer, klik på "Import" og derefter "Beskeder".

3 Følg anvisningerne, der er fastsat på skærmen.

Brug Windows Mail

4 Opret en konto i Windows Mail ved at klikke på "Funktioner" og derefter "Konti".

5 Klik på "Tilføj" og derefter vælge den type konto, du ønsker fra en liste af muligheder.

6 Følg de efterfølgende instruktioner for at konfigurere din e-mail-konto.

7 Klik på "Funktioner" og "Konti" for at fjerne en mailkonto fra Windows Mail. Vælg den konto, du vil fjerne, og klik på "Fjern".

8 Skift dine spam-filtrering indstillinger ved at klikke på "Funktioner" og derefter "Junk e-mail-indstillinger." Her kan du vælge det beskyttelsesniveau, du ønsker.

9 Søg efter en besked i Windows Mail ved at klikke på boksen Søg i øverste højre side af skærmen.

10 Skriv et ord eller en sætning, der identificerer e-mailen, du ønsker, såsom en fremtrædende ord i emnelinjen.

11 Vid, at som du skriver, vil Windows Mail søge efter dit budskab og vise resultaterne. Når du ser den meddelelse, du leder efter, skal du dobbeltklikke på den.

TIPS

  • Ved at opgradere din computers operativsystem til Windows Vista, vil alle dine e-mails importere automatisk fra Outlook Express til Windows Mail. Windows Mail erstatter Outlook Express som standard mail-program i Windows Vista.
  • Flere konti kan bruges med Windows Mail.
  • For spam-indstillinger, skal du vælge "Low", hvis du ikke modtager mange spam-mails på denne konto. Vælg "Høj", hvis du modtager en masse og vil have dem til at blive filtreret ud. Vælg "Safe List Only" for at acceptere meddelelser kun fra bestemte e-mail-adresser eller domænenavne.
  • E-mail-beskeder ikke automatisk importere til Windows Vista fra Microsoft Outlook, Microsoft Exchange, Netscape Communicator og Eudora. Dette skal gøres manuelt.

relaterede artikler