Kan du fjerne numre fra den Facebook Ligesom Button?

May 3

Når en besøgende på din hjemmeside ser knap Facebook Ligesom i toppen af ​​et indlæg eller side, ser han ikke kun mulighed for at klikke "Like" og bliv fan af indholdet, men også antallet af andre Facebook-brugere, der har Kunne lide det. Selvom det er muligt at fjerne profilbillede miniaturer af brugere, der har ønsket kontakt, er det ikke muligt at få vist knappen uden at antallet af Likes.

Sådan får Ligesom Button Code

Facebooks knappen Ligesom er en af ​​sitets flere "social plugin" værktøjer, som gør det muligt besøgende til et websted for at interagere med indholdet via deres Facebook-konti. Kom kode for knap er enkel og kræver ikke at du at registrere en ansøgning med Facebook. Snarere, eksisterer en kode generator i "Social Plugins" undermenu i afsnittet "Core Concept" af "Facebook Developers," en del af Facebook designet til webstedsejere og applikationsudviklere. Facebook-koder den Ligesom knap ved hjælp inline frame eller "iFrame" format.

standard Button

Som standard ligesom knap vises ikke kun antallet af Facebook-brugere, der kan lide et bestemt stykke indhold, men også profil billede thumbnails for et udvalgt antal af disse brugere. Knappen er "standard" visningsformat viser antallet af mennesker, der gerne indholdet foran en sætning, der lyder "Folk som dette. Bliv den første af dine venner." Standard farveskema til kassen er en "light" farveskema.

knap Ændringer

Der findes flere muligheder for at tilpasse på knappen. Hvis du ønsker, at knappen til at være mere kompakt på en webside, fjerne markeringen i feltet ud for "Vis Faces" valgmulighed. Det er desuden muligt at angive en brugerdefineret bredde for boksen - som standard, det er 450 pixels. Selvom du kan vælge "knappen count" eller "kasse tæller" for at vise knappen i en mindre vandret eller lodret konfiguration end "standard", er det ikke muligt at fjerne antallet af fans, der gerne en side i august 2011.

Installation af Button

Hvis du ikke ændre koden med Facebook iFrame editor, gøre det, når du indsætter den i HTML eller PHP-fil for indholdet, hvor du ønsker det Ligesom knappen skal vises. Installation af Ligesom knap på en side er så simpelt som at indsætte sin kode i sidens HTML eller PHP-fil, derefter gemme den. Næste gang du indlæse siden, kan du se en Ligesom knap uanset hvor i den side, du indsatte koden.


relaterede artikler