Hvad er den nemmeste måde at få Blurp på "Moshi Monsters"?

May 11

Hvad er den nemmeste måde at få Blurp på "Moshi Monsters"?


Det online spil "Moshi Monsters" har snesevis af samleobjekter kæledyr kaldet Moshlings, som vises i din Moshling Garden på din monster house. Moshlings er tiltrukket af de typer og farver af planter i haven, og hver Moshling ankommer, når du opnå en bestemt plante kombination. Blurp, også kendt som Batty Bubblefish, er en af ​​de fire Fishies-type Moshlings i "Moshi Monsters" og er nr 43 i samlingen.

Blurp Kombination

Blurp kommer til din Moshling Garden, når du vokser en måne orkidé plante af enhver farve, en kærlighed bær plante af enhver farve og en lyserød kærlighed bær plante. Kærlighed bær og månen orkideer er fælles, og enhver spiller kan købe deres frø fra Seed Kurv på Main Street. Du behøver ikke at være en Moshi medlem til fange Blurp.

Plant Farver

Frøet vognen ikke sælger frø i bestemte farver. Den eneste måde at finde ud af, hvilke farver dine planter vil være er at plante frøene og dyrke dem til modenhed. Hvis din Moshi Monster er glad og sund, vil planterne færdig vokser efter omkring seks timer. Med en trist eller syg monster, kan det tage meget længere tid at dyrke dine planter.

Plantning strategi

To af de tre anlæg, der er nødvendige for at fange Blurp kan være enhver farve, hvilket gør det lettere at tiltrække denne Moshling, men du stadig nødt til at vokse en farve-specifikke anlæg. Du kan øge dine chancer for at få en lyserød kærlighed bær plante i første forsøg, plante kærlighed bær i alle tre gravhøje af snavs. Hvis du får en lyserød kærlighed bær plante, grave op én ikke-lyserød plante og vokse en måne orkidé i stedet. Når der månen orkidé vokser, Blurp ankommer i din have. Hvis du ikke vokser en lyserød kærlighed bær i det første parti, grave dem alle op og plante tre nye pakker af kærlighed bær frø.

Rox Planter

Nogle frø forvandle Rox planter lige efter du plante dem. Når disse planter er fuldt udvoksede, vil du tjene Rox fra dem, men de vil ikke hjælpe dig til at fange Blurp. Når du først plante dine frø, forlader Moshling Have, derefter straks gå igen. Grav op nogen frø, der har forvandlet til Rox planter, derefter plante nye frø. Forlade og vende tilbage igen for at sikre den nye batch af frø har ikke også forvandlet til Rox planter.


relaterede artikler