Hvordan laver man en invitation med CS5

April 27

Lav en invitation med Photoshop CS5 ved hjælp af programmets værktøjer til at skabe tekst og grafik er egnet til begivenheden du planlægger. Photoshop kommandoer lader dig bestemme alle facetter af invitationen udseende, startende med dens dimensioner, og herunder grafik, skrifttype og tekst størrelse og stil. Hvis du ønsker at afprøve et bestemt element som et nyt billede, uden at forpligte sig til det, tilføje elementet på et nyt lag. Lag er som virtuelle transparenter. De lader dig tilføje nye billeder uden at forstyrre eksisterende billedsprog.

Instruktioner

1 Klik på "Ny" kommando "Filer" menuen, og klik derefter på "Custom" emne fra "Preset" dropdown kontrol. Denne handling kan du angive en brugerdefineret størrelse for invitationen. Skriv "5" til "Bredde" tekstfeltet og "7" til "Højde" tekstfeltet, og klik derefter på "inches" i dropdown kontrol ved siden af ​​"Bredde" og "Højde" tekstbokse. Dette skridt vil producere en invitation måler fem af syv inches. Klik på "OK" for at oprette lærredet.

2 Klik på den øverste farveprøven fra bunden af ​​værktøjskassen for at åbne dialogboksen til at vælge en farve til invitationen baggrund. Klik på en farve passer til begivenheden, såsom pink til en pige fødselsdagsfest. Klik kommandoen "Fyld" "Rediger" menuen for at fylde lærredet med baggrundsfarven, du har valgt.

3 Klik på ikonet pensel fra værktøjskassen til at indtaste maleri tilstand, og derefter bruge det forrige trin instruktioner til at vælge en farve til at male med. Træk på lærredet at skabe et billede egnet til begivenheden. For eksempel tegne en fødselsdagskage. Alternativt kan du trække copyright-fri billeder fra internettet på Photoshops programvinduet for at tilføje eksisterende grafik. Find sådanne billeder på websteder som Open Clip Art Library, Gratis digitale fotos, og Morgue File.

4 Klik på "T" ikonet fra værktøjskassen til at køre "Tekst" værktøj, og derefter klikke på lærredet, hvor du vil tilføje tekst. Brug trin 2 instruktion til at vælge en farve til teksten.

5 Klik på en skrifttype, du kan lide fra "Font" drop-down boksen oven på lærredet, og derefter skrive teksten til din invitation. Ved mindst omfatte dato, tid og sted for begivenheden, dit telefonnummer eller andre kontaktoplysninger, og "RSVP."

6 Klik på menuen "Filer" befaling "Udskriv" for at udskrive invitationen.


relaterede artikler