Hvordan skal tjekkes Microsoft Genuine

March 19

Hvordan skal tjekkes Microsoft Genuine


Der er mange fordele ved at have en ægte kopi af Microsoft Windows, fra at kunne få adgang teknisk support, hvis nødvendigt for at sikre, at du har de seneste opdateringer. Desværre er der en masse af falske Windows-software, og det kan være svært at fortælle, hvis du har købt en lovlig kopi, selvom du har købt det fra en legitim plads. Heldigvis er der måder, du kan fortælle om din software er ægte.

Instruktioner

1 Undersøg CD'er emballage. Mens Microsoft-software kan pakkes på forskellige måder, er det almindeligt solgt i en papkasse, med et "ægthedsbevis" mærkat vedlagt. Boksen skal annoncere softwaren og ser professionelt udskrevet.

2 Besøg den officielle Microsofts websted.

3 Klik på knappen "Godkend Windows". Dette er placeret på venstre side af skærmen, i en kasse "Validate".

4 Lad din browser for at hente den nødvendige plug-in. En værktøjslinje vises i toppen af ​​din browser, under adresselinjen. Klik på "Tillad".

5 Åbn den downloadede fil, og følg vejledningen på skærmen for at installere plug-in, hvis det ikke installeres automatisk.

6 Vælg "Fortsæt" og vente på Microsoft websted for at genindlæse.

7 Klik på "Godkend nu." Vent et svar.

8 Klik på "Afslut" for at lukke vinduet, når testen er afsluttet. Hvis valideringen lykkedes, og afsluttet, din kopi af Windows er ægte. Hvis det ikke gjorde, følg fejlfinding guide, som vil hjælpe dig til at tjekke for fejl, såsom en forkert produktnøgle, der indtastes. Hvis dette stadig ikke løser problemet, skal du sende en teknisk forespørgsel support til Microsoft.


relaterede artikler