Ulemperne ved at bruge Concept Mapping Software

November 9

Ulemperne ved at bruge Concept Mapping Software


Concept mapping software bruges til at organisere tanker og ideer. Det er en strategi, der bruges til at kortlægge dine tankeprocesser til at skrive projekter. Du udnytter visuelle repræsentationer af de begreber eller ideer, som du starter med at hjælpe brainstorm. Flere grafiske fremstillinger er skabt når din brainstorming indsats fremtrylle et beslægtet begreb eller en idé.

Indlæringskurve

Den tid, det tager at lære softwaren kan tage op klasse tid i de klassiske læringsmiljø eller personalets timer i erhvervsklimaet. American Society for Cell Biology, at "De største ulemper ved at bruge koncept maps er for det første, instruktører skal lære at bruge og undervise den teknik, og for det andet skal de studerende lære at konstruere dem - en proces, der kan tage op til en fuld klasse periode. "

Sværhedsgrad Rating

Concept mapping software kan forekomme vanskeligt at en person, der har brugt kortlægning teknikker på pen og papir. Vanskeligheden ved at bruge software-system kan faktisk skabe en vejspærring i brainstorming natur koncept kortlægning. I en University of Wisconsin rapport, Barbara Daly skriver, "Kortene kan være svært for deltagerne ukendte med det format at læse og forbindelserne kan være sværere at se som kortene får mere og mere komplekse." Hun mener ved hjælp af software kræver, at du bruge andre dataanalyse strategier til at bestemme, hvad begreber, du har åbenbaret gennem konceptet kortlægning opgave og tildele dem niveauer af betydning.

Begrænsning

Brug af software begrænser ytringsfriheden, der er sluppet løs, når du bruger papir og blyant. I bogen "Kognitiv Støtte til læring," Piet Kommers skriver "Ingen af ​​programmerne tilbyder den fulde kreative muligheder for papir-og-blyant (og viskelæder) tegning af koncept maps." Kommers 'forskning postulerer der er en kognitiv link til fingre, bevægelse at tegne og hjernen, der ikke antændes ved brug af en computer.

Bekostning

Pen og papir kan købes på de fleste butikker for mindre end en dollar. University of Londons Institute of Education rapporter om, at omkostningerne er i toppen af ​​listen over indberettede ulemper for at bruge konceptet mapping-software. De rapporterer også, at der er begrænsede muligheder. Omkostninger, tager længere tid, kan ikke tilføje billeder nemt, har gratis software begrænsede muligheder, når du bruger en computer versus uendeligt antal muligheder dit sind kan tænke på, når du bruger papir - disse skøn gør papir mere værdifulde i brainstorming øvelser såsom koncept kortlægning.


relaterede artikler