Hvordan du får vist skjulte filtypenavnet .exe

September 24

Windows har skjult filtypenavne siden udgivelsen af ​​Windows 95. Selv skjule filtypenavnet gør det nemmere at gennemse filmapper og producerer mindre skærm rod, den udgør også en betydelig sikkerhedsrisiko.

Mange virus og spyware filer drage fordel af det faktum, at de fleste pc'er ikke vise filtypenavne i Windows Stifinder. Dette gør det nemt for forfattere af malware-programmer til at maskere en fil ved at oprette en falsk forlængelse. For eksempel kan en virus fil har et filnavn såsom "friendlypic.jpg.exe." Ved første øjekast synes den fil til at være en harmløs JPG foto eller billedfil, men det er faktisk en eksekverbar fil. Med "at vis" filtypenavnet, du er i stand til at bemærke dette, så snart du ser filnavnet.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" og derefter "Control Panel". Klik på "Udseende og personlige indstillinger" valgmulighed.

2 Klik på linket "Mappeindstillinger". Når det nye vindue vises, skal du klikke på "Vis" fanen og derefter på knappen "Avancerede indstillinger".

3 Rul ned til "Skjul filtypenavne for kendte filtyper", og klik på afkrydsningsfeltet for at fjerne det. Klik på "OK" knappen og luk "Control Panel" vinduet. File extension navne er nu ses i Windows Stifinder.


relaterede artikler