Sådan Beregn Tidsforskel i Excel

July 9

Sådan Beregn Tidsforskel i Excel


En medarbejder kommer til dig for at klage over, at hendes time er forkerte. Efter gennemgang, du indser du beregnet hendes timer forkert. Du kan indtaste gange i Microsoft Excel og beregne forskellen mellem de tidspunkter præcist. Du kan indtaste tid ved hjælp tidsfunktionen eller direkte i regnearket ved hjælp korrekte syntaks så Excel ved at fortolke tallene som tiden. Du kan indtaste datoer ved hjælp af dato funktion eller direkte ind i cellerne ved hjælp af ordentlig syntaks så Excel ved at fortolke numre som datoer.

Instruktioner

Beregn Forskelle mellem Hours

1 Åbn en ny Microsoft Excel-projektmappe.

2 Vælg den øverste celle i kolonne "A" og skriv "Start Time", og tryk på "Enter".

3 Vælg den øverste celle i kolonne "B" og skriv "End Time", og tryk på "Enter".

4 Vælg den øverste celle i kolonne "C" og skriv "Time Difference", og tryk på "Enter".

5 Indtast start- og sluttidspunkter i de relevante kolonner ved at markere cellen i kolonnen og skrive funktion af tiden, "= TIME (time, minut, sekund)" og trykke på "Enter". Sådan indtaster gange uden at bruge TID funktionen, skal du springe dette trin over.

6 Formater cellerne i tid ved at vælge fanebladet "Hjem" i topmenuen og klikke på pilen i "Skrifttype" for at åbne "Formater celler" vinduet.

7 Klik på fanen "Nummer" og vælg kategorien "Time". Vælg din foretrukne format i "Type:" boksen og klik "OK". Indtast gange med rette syntaks. Eksempler er "5 p" for 17:00, "5:42 p" for 17:42, eller hvis du ønsker at inkludere sekunder, "5:42:15 p" for 5:42:15 For at vise sekunder , sørg for at vælge et format, der viser sekunder.

8 Beregn tidsforskellen ved hjælp af formlen sluttidspunktet minus starttid, ved hjælp af "TEXT" funktion for korrekt formatering (h = time, m = minut og s = sekund). Marker den celle i kolonnen, og skriv den kombinerede tekst funktion og tid formel, "= TEKST (B2-A2," h: mm: ss ")" ". Enter", og tryk på

9 Vælg den celle, der indeholder formlen og hold "Ctrl" og "C" for at kopiere det. Indsæt formel i kolonne C ved siden af ​​alle rækker, der indeholder start- og sluttidspunkter skal beregnes.

Beregn Forskelle mellem Datoer

10 Åbn en ny Microsoft Excel-projektmappe.

11 Vælg den øverste celle i kolonne "A" og skriv "Startdato" og tryk på "Enter".

12 Vælg den øverste celle i kolonne "B" og skriv "Slutdato", og tryk på "Enter".

13 Vælg den øverste celle i kolonne "C" og skriv "Date Forskel", og tryk på "Enter".

14 Indtast start- og slutdatoer i de relevante kolonner ved at markere cellen i kolonnen og skrive datoen funktionen "= DATE (år, måned, dag)" og trykke på "Enter". Sådan indtaster gange uden at bruge DATO-funktionen, skal du springe dette trin over.

15 Formater cellerne for datoer ved at vælge fanebladet "Hjem" i topmenuen og klikke på pilen i "Skrifttype" for at åbne "Formater celler" vinduet.

16 Klik på fanen "Nummer" og vælg kategorien "Dato". Vælg din foretrukne format i "Type:" boksen og klik "OK".

17 Indtast datoer anvender korrekt syntaks. Klik på cellen og skriv "5-8" og tryk "Enter" for datoer i indeværende år. I år 2010, vil Excel læse denne dato som i maj 8, 2010.

18 Medtag året for datoer ikke i indeværende år. Klik på cellen og skriv "5-8-9" eller "5-8-09" og tryk "Enter". Excel vil fortolke denne dato som i maj 8, 2009.

19 Indtast hele året for datoer i andre århundreder. Skriv "1942/05/08" og tryk på "Enter". Excel vil fortolke denne dato som 8 maj 1942.

20 Beregn dato forskel ved anvendelse af formlen slutdato minus startdato. Skriv "= B2-A2" og tryk "Enter".

21 Beregn dato forskel hjælp arbejdsdage kun ved hjælp af NETWORKDAYS funktion (= NETWORKDAYS (Startdato, Slutdato)). Skriv "= NETWORKDAYS (a2, b2)" og tryk "Enter".

22 Vælg den celle, der indeholder formlen og hold "Ctrl" og "C" for at kopiere det. Indsæt formel i kolonne C ved siden af ​​alle rækker, der indeholder start- og slutdatoer skal beregnes.

TIPS

  • Hvis du vil se alle mulige måder datoer og tidspunkter kan se i et regneark, skal du klikke på fanebladet "Hjem" og vælg pilen i afsnittet "Nummer". Gå til "Dato", "Time" og "kategori Custom" og se alle de muligheder til rådighed.