Sådan får Billeder af Friends i Grafer på Facebook

May 14

For at få billeder af venner i grafer på Facebook, skal du bruge "Social Graph" app. Det gratis program kan du tegne den forholdet mellem mennesker i din personlige sociale netværk, mens identificere hver ven med deres profil billede i en cirkel. Ud over at se, hvordan grupper af venner er grupperet sammen på grafen, kan du også tage snapshots af grafen og gem den til senere i en billedfil.

Instruktioner

1 Gå til facebook.com, logge ind på din profil og skriv "Social Graph" i øverste søgefelt. Klik på "Social Graph" app notering fra den resultater rullelisten.

2 Klik på "Gå til App" knappen i toppen af ​​programmets informationsside. På den næste skærm, giver tilladelse til, at appen kan få adgang til dine personlige oplysninger. Klik på knappen "Tillad" for at give tilladelse.

3 Klik på et hvidt område på skærmen, mens du holder venstre museknap nede. Derefter bevæger musen til at rulle op, ned, til venstre eller højre.

4 Klik på plus eller minus forstørrelsesglas glas ikoner til at zoome ind eller ud fra grafen visningen.

5 Klik på knappen Pause for at stoppe bevægelsen af ​​den interaktive graf. Denne fryse alle billeder på skærmen, så du bedre kan se forholdet mellem venner og dig.

6 Klik på "Tag et snapshot" -knappen. På den resulterende pop-up vindue, klik på "Take Snapshot" for at gemme et billede af grafens aktuelle visning i en Facebook-fotoalbum. Du kan senere gå til at fotoalbum og downloade billedet til din computer.


relaterede artikler