Hvordan laver streggrafik i Photoshop Elements 7

July 18

Hvordan laver streggrafik i Photoshop Elements 7


Arbejde med billeder i et grafikprogram betyder ofte at ændre dem fra et format til et andet, eller retouchering dem på anden måde. Men der er tidspunkter, hvor du måske ønsker at gøre mere og faktisk skjult et foto eller lignende billede i en stregtegning. Du har måske troet, at denne slags ting ville have krævet filtrene og funktioner Adobe Photoshop, men Photoshop lillebror, Photoshop Elements 7, kan også bruges til hurtigt og nemt slå et billede til en kvalitet stregtegning til brug i annoncer, brochurer eller andre udskrifter.

Instruktioner

1 Læg et billede, du gerne vil blive til streggrafik, enten ved at kopiere filen fra et kamera eller anden digital lagringsmedie eller ved at scanne det ind i din computer.

2 Åbn Photoshop Elements 7 og vælg "Rediger" fanen. Når grænsefladen åbnes, skal du vælge "File" i menuen og klik på "Åbn". I den dialogboks, der popper op, gå til det billede, du indlæst og åbne den.

3 Vælg laget i "Lag" panel. Klik på "Opret justeringslag" ikonet øverst i panelet. Fra valgmuligheder på listen, vælg "Threshold." En ny dialog vil poppe op.

4 Flyt skyderen i dialogen, indtil du kan lide udseendet af din nye stregtegning i preview. Klik på "OK" for at lukke dialogboksen.

5 Vælg "File" i menuen og derefter klikke på "Gem". I dialogen, vælge den type fil, du ønsker (såsom JPEG eller PNG). Navngiv filen og gem den.


relaterede artikler