Hvordan laver Photo Deluxe Arbejdet med Windows XP

May 2

En computer, der har Photo Deluxe program installeret på det har nogle gange problemer med at behandle Photo Deluxe-programmet, hvis computeren er opgraderet til Windows XP. Det kan være svært at udpege, hvad der gør det vanskeligt for dette program til at køre, men der er et par ting, du kan gøre for at øge sandsynligheden for, at Photo Deluxe vil arbejde på Windows XP.

Instruktioner

1 Gå til "Start" menuen i nederste venstre side af skærmen. Naviger til "Kontrolpanel" og klik på det. Find "Tilføj og fjern programmer" ikonet.

2 Find de Adobe Photo Deluxe software-filer på menuen og klikke på det. En boks vises for at spørge, om du virkelig ønsker at fjerne programmet og dets komponenter. Klik på "Ja". For at få Photo Deluxe til at fungere korrekt på det nye operativsystem, skal det være helt afinstalleret og derefter igen installeret.

3 Efter afinstallationen er fuldført, vil ikonet forsvinde fra siden. Sørg for, at afinstallationen er færdig ved at genstarte computeren.

4 Når computeren er genstartet, skal du indsætte Photo Deluxe disken tilbage i computeren. installationsguiden vises til at guide dig gennem installationsprocessen. Fordi alle de tidligere Photo Deluxe filer blev fjernet, kan installationen tage et par minutter. Hvert program fil vil være nødvendigt at re-installeret.

5 Genstart computeren igen. Åbn Photo Deluxe software for at tjekke, hvordan det reagerer. Prøv at åbne filer, der tidligere er oprettet med Photo Deluxe-softwaren.

6 Hvis programmet stadig ikke kører korrekt, skal du højreklikke på programmets ikon og vælg "Egenskaber".
Vælg den boks, der siger "Kør dette program i kompatibilitetstilstand." Fra den viste liste, skal du vælge et operativsystem, at programmet tidligere har kørt i.
For eksempel kan Windows 98 eller Windows 95 køre programmet bedre. Selv om Windows 98 skulle anvendes til at køre dette program, vil resten af ​​computeren stadig opererer på Windows XP.

TIPS

  • Overveje at skifte til et andet foto redigeringsprogram. Selvom Photo Deluxe måske arbejder på computeren nu, faktum er, at det er en forældet program. Hvis du skifter til en nyere program som Photoshop Elements, vil du opdage, at det giver mere frihed i fotoredigering.
  • Forvent ikke hjælp fra Adobe med din Photo Deluxe produkt. Virksomheden ikke længere yder support til programmet.