Sådan Set Up en Cisco 871 Med DSL

March 14

Brugen af ​​en router med dit hjem Internet service er en enkel og populær måde at udvide dit hjemmenetværk. En kabelforbundet router tager en eksisterende internetforbindelse og deler den mellem flere enheder, så du sparer besværet med at trække stikket og Adskil Ethernet-kabler, hver gang du ønsker en anden enhed til at bruge internettet. Trådløse routere sende din internetudbyder æteren, så udstyr til at tune den på uden at skulle tilslutte eventuelle Ethernet-kabler på alle. Hvis du ønsker at begynde at bruge en Cisco 871 router med dit hjem DSL service, kan du gøre det på blot et par enkle trin.

Instruktioner

1 Fastgør en af ​​Ethernet-kabler fra Ethernet-porten på DSL-modemet til Ethernet-porten på Cisco router mærket "Internet". Skub Ethernet-stik i, indtil det sidder tæt i porten.

2 Tilslut den anden Ethernet-kabel fra en af ​​de nummererede Ethernet-porte på Cisco router til computerens Ethernet-port.

3 Sæt setup CD-rom, der fulgte med Cisco 871 router i computerens cd-drev og fuldføre konfigurationen til din router. Cd'en vil lede dig gennem logge ind modem og konfigurere det specifikt til din DSL-tjeneste. Du skal muligvis kontakte din DSL-leverandør tekniske support linje for nogle af forbindelsesindstillingerne (dvs., om du bruger en statisk eller en dynamisk IP). Når opsætningen cd'en er færdig, er du klar til at bruge din Cisco 871 med din DSL-tjeneste.