Hvordan man laver en Funny Avatar

August 16

Hvordan man laver en Funny Avatar


Hvis du bruger et forum eller anden hjemmeside, hvor du kan bruge en avatar til at repræsentere dig selv, kan du ønsker at vise din sans for humor med en sjov avatar. Der er mange gratis hjemmesider, der tilbyder sjove avatarer og generatorer til at hjælpe dig gøre en. Men du vil have mere kontrol over, hvad det ser ud, hvis du gør det selv med en grafisk redigering program. Når du har en idé til en sjov avatar, de er nemme at lave.

Instruktioner

1 Log på en hjemmeside, der har sjove billeder, som du kan downloade dig gratis. Find en sjov billede, du kan lide, eller prøv at tænke op korte, sjove billedtekster til at gå sammen med billederne. Når du har en idé til din sjove avatar, downloade det billede, der vil bruge ved at højreklikke på det med musen og vælge "Gem".

2 Åbn en grafisk redigering program og gå til "Filer" og derefter "Åbn" for at finde og åbne det billede, du har hentet ind i programmet. Vælg markeringsværktøjet fra værktøjskassen, derefter klikke og trække på hjørnet af det område, du ønsker at omgive det. Beskære billedet.

3 Gå til "Image" og derefter "Resize" for at gøre billedet den størrelse, du har brug for den særlige hjemmeside. Nogle sociale netværkssider kræver, at du har en vis størrelse avatar, ligesom 100 af 100 pixel eller 50 af 50. Indtast de størrelser, du har brug for i "Resize" boksen og klik "OK".

4 Vælg "Tekst" værktøj fra værktøjskassen og tilføje din billedtekst. Indstil skrifttype til en almindelig skrifttype som "Arial" eller "Verdana" i teksten værktøjslinjen. Indstil skrifttype til en mindre størrelse som 7, 8 eller 9, alt efter hvor meget tekst, du har brug for at passe ind i avatar. Det kan være nødvendigt at arrangere ordene en bestemt måde, så de alle passer. Vælg farve til din tekst i farvepaletten. Sørg for, at det står i kontrast til farven på billedet, så det skiller sig ud.

5 Gem din avatar ved at gå til "File" og derefter "Gem som". Navngiv avatar og give det filtypenavnet ".JPG", ".PNG" eller ".GIF." Disse filtyper er kompatible med de fleste uploadere på hjemmesider.


relaterede artikler