Sådan bruges menulinjen i MS Word

March 5

Microsoft redesignet menu-interface i Microsoft Word og andre Office-programmer til bedre at organisere de funktioner tilgængelige via menuer. Det nye format, kaldet "bånd", gør det muligt for Microsoft at organisere kommandoer baseret på logiske grupperinger og give flere muligheder i et lille område i toppen af ​​skærmen.

Instruktioner

1 Klik på ordet i topmenuen, der beskriver den kategori af din kommando. Dette vil skifte til den relevante fane. For eksempel, fælles funktioner som font-størrelser er på fanebladet "Hjem". Word tæller og stavekontrol er på fanen "anmeldelse", mens margener, retning og sidestørrelse er på "Sidelayout" fanen.

2 Find den funktion, du vil have i undermenuer på båndet. På hver fane, der er flere kategorier af funktioner til rådighed. På "Home" fanen, for eksempel, er der en sektion for skrifttypeændringer, præmis ændringer og clipboard funktioner. På "anmeldelse" fane indeholder kategorier for proofing, kommentarer og sporing ændringer.

3 Klik på den specifikke indstilling, du ønsker, såsom skriftstørrelse. I de fleste tilfælde giver dette en rullemenu eller forårsager en indsats for at forekomme. Følg på skærmen for at fortsætte den ønskede handling, hvis nødvendigt.


relaterede artikler