Sådan Set Up en SMTP-server

October 17

Sådan Set Up en SMTP-server


En SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) server bruges til at levere udgående e-mails. Den e-mail overførsel til SMTP serveren begynder processen ved levering. E-mail sendes via en mail-klient og derefter til en mail-server ved hjælp af SMTP. SMTP-serveren kommunikerer derefter med destinationen SMTP server over TCP / IP-netværk. Hvis adressen på den e-mail-modtageren svarer til den på destinationen serveren, er e-mailen overføres til serveren. Opsætning af en SMTP-server kræver et par skridt.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og derefter "Control Panel". Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer". Klik på "Tilføj / fjern Windows-komponenter" i venstre rude.

2 Klik på "Application Server" og derefter "Detaljer" fra "Komponenter" liste. Klik på "Internet Information Services (IIS)" og derefter "Detaljer" fra "Delkomponenter af Internet Information Services (IIS)" liste.

3 Klik på "OK". Klik på "Næste" og "Udfør". Inden din Internet Information Services (IIS) konsol, udvide "Lokal computer," klik "Standard SMTP Virtual Server" og "Egenskaber" for at konfigurere globale SMTP-indstillinger.

4 Ændre standardindstillingerne efter behov.

5 Udvid "Local Computer" i din IIS-konsollen. Klik på "Standard SMTP Virtual Server" og højreklik på den komponent du ønsker at konfigurere virtuelle indstillinger server komponent. Klik på "Egenskaber". Rediger indstillingerne passer til dine behov. Du har nu oprettet en SMTP-server.


relaterede artikler