Hvordan får jeg High Speed ​​Internet i Canada?

June 24

Hvordan får jeg High Speed ​​Internet i Canada?


Din evne til at få high-speed internet i dit hjem eller forretning i Canada, vil afhænge af din placering; din placering vil også afgøre tjenesteudbyder muligheder. På vestkysten, to store udbydere af high-speed internet er Shaw Kabel og Telus; i Ontario Rogers Cable og Bell Canada er de største udbydere; i Quebec er Videotron og Bell Canada; og på østkysten Øst-Link kabel og Bell Canada er dine to store muligheder. Adgang til high-speed internet vil undertiden afhænge af din nærhed til et kabel plante eller kommunikation tårn; hvis du bor i landet en internet signal skal sendes over lange afstande for at komme til dig, og det kan påvirke hastigheden.

Instruktioner

1 Hver high-speed internet firma i Canada har en hjemmeside med detaljerede oplysninger om deres produkter og tjenester, herunder internet hastigheder, download / upload grænser, og omkostninger. Overvej dine behov og budget og vælge en tjenesteudbyder.

2 Ring til lokale tjenesteudbyder du har valgt at få mere information. Bekræft regelmæssig prisfastsættelse og forhøre sig om eventuelle kampagner, der kan være til rådighed for dig. Spørg om installation processer og installationstider rådighed.

3 Placer en ordre med en repræsentant på telefonen eller online. Du vil sandsynligvis nødt til at give en eller to stykker af officielle identifikation sammen med din fulde adresse. Du skal have muligheder for installation dage og tidspunkter; et vindue på to til tre timer er rimeligt.

4 Lad internet service tekniker adgang til din bopæl eller virksomhed på den dato installation. De vil normalt kører kablet linje eller telefonlinje ind i rummet eller rum, hvor du ønsker adgang til internettet, og hægt den høje hastighed linje op til et modem. Nogle tjenesteudbydere vil derefter krog modemet til computeren (r), og få din computer online, før de går, men det er ikke altid tilfældet.

5 Slut high-speed modem til din pc eller laptop. Du vil blive forsynet med et stik linje med dit modem; vedhæfte den ene ende til dit modem og den anden ende til internettet stikket på bagsiden af ​​din PC harddisk eller siden af ​​din bærbare computer (der kan være en telefon symbol for at angive internet stik). Hvis du ønsker at tilslutte din internet til flere computere, køre en linje fra modem til en router (som du kan købe på ethvert elektronik butik), og fra router til dine computere. Hvis dit modem ikke er et trådløst modem, og du ønsker trådløs tilslutning, kan du købe en trådløs router og slutte den til dit modem.

TIPS

  • Når du kontakter en tjenesteudbyder via telefon, stille spørgsmål i et uforpligtende måde; dette vil ofte få dig de bedste kampagnetilbud som salgsrepræsentant vil ikke ønsker at miste din virksomhed. Du kan også få bedre priser, hvis du accepterer at købe andre tjenester fra selskabet ud over high-speed internet; de fleste kabel og teleselskaber vil have "bundle" satser, når du køber flere tjenester såsom internet, tv og telefon.
  • Pas på skjulte gebyrer, installationsomkostninger og kontrakter. Disse vil normalt blive offentliggjort på websider; men de kan være udstationeret i småt i bunden eller på siden af ​​den side, hvor de er mindre synlige.

relaterede artikler