Hvordan man laver en blog konto

May 19

Hvordan man laver en blog konto


Et tidsfordriv for millioner af entusiastiske forfattere verden over, har blogging taget internettet med storm. Mange, der har blogs ivrigt passe dem, deler deres liv, få nye venner og selv kører deres virksomheder. Start en blog er enkel. Efter et par enkle trin kan få nogen online i et snuptag; chancerne er, det er nemmere end du tror.

Instruktioner

Blogger

1 Naviger til Bloggers hjemmeside; et link er i afsnittet Ressourcer nedenfor. Fra denne side, kan du tilmelde dig en konto, tage en tur til Bloggers hjemmeside, se video tutorials, lære om Bloggers funktioner og læse den officielle blog, Blogger Buzz.

2 Klik på "Opret en blog" knappen. Denne knap tager dig til den første side af den frie ansøgningsprocessen. Hvis du har en Google-konto, gøre processen enklere ved hjælp af "tegn i første" linket øverst på siden.

3 Indtast alle de nødvendige grundlæggende oplysninger. Dette omfatter e-mail-adresse, adgangskode, viste navn og fødselsdato. Dobbelt kontrollere oplysningerne, før du fortsætter.

4 Klik på "Fortsæt" for at gå videre til næste side. Denne side vil bede dig om at vælge en blog navn og blog-adresse. Alle gratis blog-adresser på blogger er sub-domæner Blogspot og vil fremstå som denne "blogname.blogspot.com."

5 Indtast dit foretrukne blog navn og blog-adresse, og klik derefter på knappen "Fortsæt". Hvis blog-adresse, du har valgt ikke er tilgængelig, vil Blogger giver dig en liste over tilgængelige valg. Du kan enten vælge en af ​​mulighederne er vist eller prøv igen at lave din egen. Denne proces gentages, indtil en tilgængelig navn er blevet indtastet.

6 Valgte en starter skabelon. Disse skabeloner er gratis, der kan tilpasses og kan ændres senere. Vælge en fuldfører blog skabelsesprocessen med Blogger.

WordPress

7 Naviger til WordPress hjemmeside; et link er i afsnittet Ressourcer nedenfor. Fra denne side kan ansøgere tilmelde dig en gratis blog eller bare en WordPress brugernavn. Du kan også læse andre WordPress blogs, lære om funktioner, statistik, temaer og widgets.

8 Klik på den orange "Tilmeld dig nu" knappen på højre side af WordPress hjemmeside.

9 Indtast det brugernavn, du ønsker, og din e-mail adresse, og indtast og bekræft en adgangskode. Læs servicevilkårene, derefter kontrollere feltet for at angive, at du har læst dem. Vælg "Gimme en blog!" boksen, og klik derefter på "Næste". Hvis WordPress giver dig besked, at det brugernavn du har valgt ikke er tilgængelig, indtast en anden i den korrekte og derefter klikke på "Næste".

10 Indtast tekst for at ændre din blog titel, hvis du ønsker, og vælge det sprog din blog vil være i. Hvis du vil have din blog til at blive vist i søgemaskinens resultater, skal du klikke på "Tilmeld". Hvis ikke, skal du fravælge afkrydsningsfeltet ud for "Privatliv" og derefter klikke på "Tilmeld".

11 Indtast personlige oplysninger du er komfortabel med. Den side beder dig om at diskutere selv. Dette er ikke påkrævet og kan ændres senere.

12 Tjek din e-mail for et bekræftelseslink efter indtastning dine personlige oplysninger. Du kan ikke fortsætte uden at verificere din konto.

13 Klik på linket verifikation i din e-mail. Dette vil tage dig til WordPress verifikation side, hvor du vil se dit brugernavn og password.

14 Indtast dit brugernavn og adgangskode i øverste venstre side af skærmen, og klik på "Log ind" knappen for at komme ind på WordPress dashboard.

TIPS

  • WordPress er tilgængelig i både .com og .org. Begge er gratis, men WordPress.org er selv-vært, mens WordPress.com er hostet på WordPress 'servere.