Sådan køber du en bærbar batteri til en Compaq Presario R3000Z

March 31

Sådan køber du en bærbar batteri til en Compaq Presario R3000Z


At købe en laptop batteri kan være forvirrende. Der er flere modeller for hvert mærke af bærbare, så det er vigtigt at sørge for, at batteriet du køber, er kompatibelt med din bærbare computer. Compaq Presario R3000Z er kompatibel med alle Compaq Presario R3000 serien laptop batteri, der er tilgængelig i enten en otte celle eller 12-celle formular. En 12-cellers batteri kan have en brugstid på op til 10 timers brug, mens en otte-celle batteri har mindre. En 12-cellet batteri er betydeligt større end en otte celle batteri, som kan påvirke komforten for at bruge din bærbare computer.

Instruktioner

1 Sådan køber du en bærbar batteri til en Compaq Presario R3000Z

Der er fordele og ulemper til begge køb metoder.

Du kan købe batteriet for Compaq Presario R3000Z enten online eller via en computer eller elektronik butik. Ikke alle elektronikforretninger vil have den form for batteri, du har brug for. Men bestiller online betyder, at du vil vente på forsendelse. Nogle hjemmesider, der sælger kompatible batterier til Compaq Presario R3000Z s er Amazon.com, laptopbatterystore.com og battdepot.com. Butikker, der kan udføre denne særlige type batteri er Best Buy og Circuit City.

2 Sådan køber du en bærbar batteri til en Compaq Presario R3000Z

Søg efter den specifikke modelnummer for at finde det rigtige batteri.

Vælg det batteri, du ønsker at købe. Hvis du køber online, type "Compaq Presario R3000Z batteri" i "Søg" -boksen på det websted, du har valgt, og se på de forskellige batterityper til rådighed. Du kan vælge mellem 8-celle og 12-celle, og alle er lithium-ion, som er genopladelige. Hvis du køber i en butik, ringe i forvejen for at sikre de har det rigtige batteri. Hvis ikke, kan de være i stand til at få det på det næste produkt forsendelsen, de modtager.

3 Sådan køber du en bærbar batteri til en Compaq Presario R3000Z

Batteri priserne vil være højere for batterier med længere brug tider.

Betal for din nye batteri. Fra 2010, priserne for en Compaq Presario R3000Z batteri varierer fra $ 30 til $ 130, afhængigt af cellens størrelse og forhandler. Online-forhandlere kan opkræve ekstra for shipping. Hvis du køber online, skal du bruge en online betalingsmetode. Nogle eksempler på en online betalingsmetode er et kreditkort, en checkkonto eller PayPal. Hvis du køber i en butik, vil du betale ved kassen, som du ville for enhver butik transaktion.

4 Sådan køber du en bærbar batteri til en Compaq Presario R3000Z

Forsendelse kan variere afhængigt af, hvilken type forsendelse du har valgt.

Udfyld forsendelsesoplysninger din i du købte dit batteri online. De fleste online forhandlere vil ikke sende til postbokse, så prøv at bruge din fysiske adresse. Forskellige forhandlere bruger forskellige forsendelsesmetoder, så du kan modtage et tracking nummer for at holde styr på, hvor din pakke er. Dette kan give dig fred i sindet, at dit batteri vil ankomme som lovet.

TIPS

  • Bestilling online gør det lettere at finde et kompatibelt batteri til din bærbare computer.
  • Du skal bruge et kompatibelt batteri til din bærbare computer. Hvis du forsøger at bruge et batteri, der ikke anbefales til din bærbare computer, kan det ikke passe, og det kan forårsage skader på den bærbare computer.

relaterede artikler